Brendan Fraser:

Ugjenkjennelig

Er ikke til å kjenne igjen i sitt comeback som skuespiller.

DEN GANG DA: Brendan Fraser slik de fleste husker han. Her i rollen som Tarzan i filmen George Of The Jungle i 1999. Foto: Moviestore/REX/NTB
DEN GANG DA: Brendan Fraser slik de fleste husker han. Her i rollen som Tarzan i filmen George Of The Jungle i 1999. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brendan Fraser (53) forsvant fra rampelyset for nesten et tiår siden. Nå gjør han seg klar for sitt store Hollywood-comeback i ny film, skriver Independent.

Men når han returnerer til det store kinolerretet i september, er det en nesten ugjenkjennelig Fraser vi får se.

Se den store forvandlingen lenger ned i saken.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

Skuespilleren skal spille hovedrollen i dramafilmen «The Whale». Der følger vi Fraser i rollen som den tilbaketrukne engelsklæreren Charlie, som lider av sykelig overspising.

I filmen, som har premiere i USA til høsten, prøver han å ta opp kontakten igjen med sin tenåringsdatter, Elle.

En sniktitt på den kommende filmen ble sluppet denne uka. Den viser Fraser som har gått gjennom en ekstrem forvandling for å spille den i overkant av 270 kilo tunge engelsklæreren.

STOR FORVANDLING: Brendan Fraser i rollen som engelsklæreren Charlie. Foto: A24
STOR FORVANDLING: Brendan Fraser i rollen som engelsklæreren Charlie. Foto: A24 Vis mer

Gledelig comeback

Flere fans av «The Mummy»-skuespilleren viser sin støtte og glede for comebacket.

«Du har gjort en Brendan Fraser fan veldig glad med det nye bildet fra 'The Whale'. Tusen takk», skriver en fan på Twitter.

«Å se Brendan Fraser tilbake gjør meg glad i hjertet!! Håper dette nye kapittelet gir han den belønningen han fortjener», skriver en annen.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

Får kritikk

Men filmen, og da spesielt historien den skal fortelle, er ikke tatt imot med like åpne armer av alle.

Flere beskylder nemlig regissøren og filmen for «fatphobia» (å gjøre narr av personer med fedmeproblemer, journ. anm.). Da filmprosjektet ble offentliggjort var det flere som uttrykte sin misnøye i sosiale medier, melder nettstedet Metro.

«Det er så snilt av tynne mennesker å skrive heltehistorier for å gi noe tilbake til de feite personene de nesten aldri ansetter eller blir venner med», skriver en på Twitter ironisk.

TRAILER: Kristine Kujath Thorp er aktuell med den nye filmen «Syk pike», som kommer på kino fra 9. september. Video: Offisiell trailer Vis mer

«Jeg er så lei av å høre argumentet 'Men det menneskeliggjør feite folk!'. Fordi 1: Å være tykk burde ikke definere vår menneskelighet i utgangspunktet, og 2: Jeg bare vet at Aranofski kommer til å presentere denne karakteren på en mest mulig grotesk måte, og det trenger jeg ikke i livet mitt», skal en annen bruker ha skrevet, ifølge Metro.

«The Whale» er Frasers første hovedrolle siden actionfilmen «Breakout», som droppet kinovisninger og kom rett ut på DVD i 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer