«My 600lb Life»-Paula Jones:

Ugjenkjennelig

Den tidligere TLC-stjerna har gått gjennom en stor forvandling.

FØR: Paula Jones, slik mange husker henne fra den populære TLC-serien. Foto: Skjermdump TLC.
FØR: Paula Jones, slik mange husker henne fra den populære TLC-serien. Foto: Skjermdump TLC. Vis mer
Publisert

Paula Jones ble populær blant fans av TLC-programmet «My 600lb Life», da hun deltok i seriens andre sesong i 2014.

Etter serien har Jones fortsatt å oppdatere sine følgere på sosiale medier med hvordan det går, flere år etter at hun forlot showet.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

TLC-stjerna er helt ugjenkjennelig på bildene hun deler på Instagram, skriver Express.

«Ved bassenget! Se på disse skuldrene i en badedrakt! Det hadde jeg aldri sett for meg», skrev hun under bildet, fra 2016.

Jones veide nærmere 250 kilo, og hadde nylig mistet mannen sin da hun dukket opp i serien. Ektemannen døde i en alder av 33 år, på grunn av helsekomplikasjoner.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 26.09.2015 NETTFENOMEN: Whitney Thore full av energi, og har et ønske å vise verden at man trenger ikke å være sylslank eller ha six-pack for å kunne være rå til å danse. Video: TLC Vis mer

Hun ble plutselig alenemor til fire barn, og hun fryktet derfor for at barna hennes ville vokse opp uten foreldre hvis hun ikke klarte å gå ned i vekt.

Da livet hennes tilsynelatende falt fra hverandre, håpet Jones at tiden hennes i den populære realityserien ville hjelpe henne å kickstarte et sunnere og bedre liv for henne og familien.

I løpet av det første året med ny livsstil klarte Jones å miste nesten 124 kilo, og har uttalt at hun i dag veier rundt 90 kilo. Det har gitt henne ny selvtillitt, og «livet tilbake».

Det tok ikke lang tid før fansen hyllet reality-stjerna.

«Jeg har nettopp fått med meg historien din! Jeg er så stolt av deg!!! Lev livet!», skrev en bruker under et innlegg på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer