Hanson:

Ugjenkjennelige på TV-show

Stjernebrødrene smeltet hjerter over hele verden på 90-tallet.

STJERNER: Brødrene Hanson. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
STJERNER: Brødrene Hanson. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen dukket tre kjente fjes opp på tv-skjermen under morgenshowet «This morning» på ITV.

Selv om gruppa knuste tusenvis av hjerter og sto bak den globale hiten «MMMbop», var det ikke like lett å kjenne igjen brødrene Isaac (41), Taylor (39) og Zac Hanson (36), best kjent som gruppa Hanson.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

«Hva har dere gjort med Hanson?»

I dag har gutta blitt voksne, og har til sammen 15 barn: Taylor har sju barn med kona Natalie, Isaac har tre, og yngstemann Zac er far til fem.

Gruppa stilte opp på morgenprogrammet for å promotere sin nye låt, «Child at heart». Søndag framfører de låta på scenen i Oslo.

Ifølge Manchester Evening News har flere fans bitt seg merke i trioens store forandring. Blant annet har to av tre droppet den blonde frisyren til fordel for mørkt hår.

«Dette er ikke Hanson. Hva har dere gjort med de ekte Hanson-gutta? #ThisMorning», skriver en Twitter-bruker.

En annen slenger seg på:

«Herregud, jeg forventet ikke at de skulle se slik ut nå #ThisMorning».

Andre er mer overrasket over antall barn de tre brødrene har til sammen.

FALLER AV STOLEN: Superstjerna Katy Perry faller av stolen i et havfruekostyme på American Idol. Video: American Idol Vis mer

«Maskorama»

2022 er et stort år for Hanson-brødrene. I år det det 30 år siden de først startet å lage musikk sammen, og også 25 år siden deres store gjennombrudd i 1997 med «MMMBop».

Starten av karrieren daterer tilbake til 1992 i byen Tulsa, Oklahoma i USA, da elleve år gamle Isaac, ni år gamle Taylor og seks år gamle Zac begynte å lage musikk sammen i hjembyen.

På Instagram gir søskenflokken innblikk i hverdagslivet, som blant annet består av barna, musikk og mat.

Til tross for hverdag og familieliv, er trioen fremdeles aktive på scenen. I fjor dukket de også opp på amerikanske «Maskorama» som «de tre russiske dokkene», skriver E! News.

For tida er de aktuelle med sitt nye album, «Red Green Blue». Ifølge Entertaintment Tonight er de onsdag klare for turné med oppstart i Finland.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer