Jonnie Irwin:

Uhelbredelig kreftsyk: - Ikke lenge igjen

Åpner seg for første gang om den uhelbredelige sykdommen.

KREFTSYK: Programleder Jonnie Irwin forteller for første gang om diagnosen - som han ikke blir frisk fra. Foto: Jonathan Hordle/REX/NTB
KREFTSYK: Programleder Jonnie Irwin forteller for første gang om diagnosen - som han ikke blir frisk fra. Foto: Jonathan Hordle/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da TV-programleder Jonnie Irwin (48) filmet en episode av det populære programmet «A Place in the Sun» i august 2020, i Italia, oppdaget han at det var noe galt med synet.

Kort tid seinere gikk han til en legekontroll, og ei uke etter fikk han beskjeden alle frykter. Han hadde bare rundt seks måneder igjen å leve.

Irwin fikk nemlig diagnosen lungekreft med spredning til hjernen.

48-åringen har siden den gang holdt sykdommen bak lukkede dører, men i et nytt intervju med Hello! Magazine åpner han seg for første gang om den tunge diagnosen.

Uhelbredelig syk

I intervjuet forteller han blant annet at han ønsker å dele tankene sine nå, for å få «det ut av verden». Irwin gjør intervjuet med kona Jessica (40), som han deler barna Rex (3) og tvillingene Rafa og Cormac (2) med.

- Jeg vet ikke hvor lenge jeg har igjen å leve, men jeg prøver å holde meg positiv og holdningen min er at jeg lever med kreft, ikke at jeg dør av kreft.

Videre forklarer han at han ikke legger planer langt fram i tid - til tross for at det kan være en vanskelig tankegang.

- Jeg vil jo legge planer. Jeg vil lage minner og fange øyeblikk med familien min, fordi realiteten er at guttene mine kommer til å vokse opp uten å vite hvem pappaen deres er, og det knuser hjertet mitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer