Jonnie Irwin:

Uhelbredelig syk: - Snakker ikke om det

Åpner opp.

KREFTSYK: Programleder Jonnie Irwin deler oppdateringer om helsen, etter at han ble diagnostisert med uhelbredelig kreft. Foto: Ken McKay / ITV / Shutterstock / NTB
KREFTSYK: Programleder Jonnie Irwin deler oppdateringer om helsen, etter at han ble diagnostisert med uhelbredelig kreft. Foto: Ken McKay / ITV / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I november i fjor kunne TV-programleder Jonnie Irwin (49) for første gang åpne seg om da han fikk den tunge diagnosen lungekreft med spredning til hjernen. Det gjorde han i et intervju med Hello! Magazine.

Det var da 49-åringen filmet en episode av det populære programmet «A Place in the Sun» i august 2020, i Italia, at han oppdaget at det var noe galt med synet.

Kort tid seinere gikk han til en legekontroll, og uka etter fikk han beskjeden alle frykter. Da hadde han bare rundt seks måneder igjen å leve.

Nå gir Irwin, som siden han først fortalte om diagnosen har vært svært åpen om den, en ny sykdomsoppdatering.

Smerter

I et innlegg på Instagram, delt onsdag, forteller programlederen at han denne uka er innlagt på sykehus.

Det kommer videre fram at innleggelsen skyldes smertene han har, noe legene nå overvåker - blant annet i form av justering av medisiner.

Søndag skal programlederen delta på arrangementet «A Place In The Sun Live», noe han håper å bli skrevet ut av sykehuset til.

Irwin har siden han fikk diagnosen mottatt en rekke behandlinger, deriblant cellegiftbehandling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer