Hertuginne Meghan og prins Harry:

Ukeblad med brudd-blemme

Bare timer før hertugparet avslørte at de venter barn slapp ukebladet New Idea en forside hvor de hevdet at hertugparet har gått hver til sitt.

UHELDIG: Det autralske ukebladet New Idea hevdet at det var brudd mellom hertuginne Meghan og prins Harry, bare timer før paret slapp nyheten om at de venter sitt andre barn. Foto: Misan Harriman / Reuters / Handout / NTB
UHELDIG: Det autralske ukebladet New Idea hevdet at det var brudd mellom hertuginne Meghan og prins Harry, bare timer før paret slapp nyheten om at de venter sitt andre barn. Foto: Misan Harriman / Reuters / Handout / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det australske ukebladet New Idea ga ut en forside som antyder at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) har gått hver til sitt.

Det melder blant andre The Guardian.

Forsida nådde butikkhyllene bare timer før hertugparet røpet at de venter sitt andre barn, noe som gjør overskriften noe uheldig.

«Det er over!» lød overskriften til et bilde av Harry og Meghan fra bryllupsdagen i 2018, hvor ukebladet har «revet» bildet i to.

Blemme

Artikkelen om hertugparet handler imidlertid om noe helt annet. Der hevdes det blant annet at hertugparet står i fare for å bli fratatt titlene sine.

«Paret har blitt fanget i en rekke av feiltrinn som etterlot dronninga i en ildstorm av gransking uten sidestykke, med mange som krever at hertugparet skal bli fratatt titlene en gang for alle», er blant det som står, ifølge The Guardian.

Det var i går på selveste valentinsdagen at babynyheten slapp. Det ble da delt et svart-hvitt-bilde av hertugparet under et tre hvor man kunne se Meghan ligge i fanget til ektemannen, mens han holdt ei hånd på magen hennes.

En talsperson for hertugparet, som allerede er foreldre til den ett år gamle sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor, bekreftet at Archie skal bli storebror og at hertugparet gleder seg stort til familieforøkelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer