Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ukjent hva George Michael døde av

Obduksjonsrapporten gir ingen svar.

UFULLSTENDIG OBDUKSJONSRAPPORT: Ifølge Sky News gir obduksjonsrapporten ingen svar på hva det var Geroge Michael døde av. Foto: NTB Scanpix
UFULLSTENDIG OBDUKSJONSRAPPORT: Ifølge Sky News gir obduksjonsrapporten ingen svar på hva det var Geroge Michael døde av. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 1. juledag ble det kjent at George Michael har gått bort.

I dag kom den foreløpige obduksjonsrapporten, og ifølge Sky News er resultatene ufullstendige.

Det vil imidlertid bli gjennomført flere undersøkelser, men ifølge Sky News kan det ta flere uker før resultatene blir klar.

IKON: Popstjerna George Michael ble 53 år gammel, og døde av hjertestans i sin egen seng første juledag. Video: AP Vis mer

Wham!-vokalisten, hvis fulle navn var Georgios Kyriacos Panayiotou, ble 53 år gammel. En ambulanse rykket ut til artistens eiendom i Goring i Oxfordshire etter melding om dødsfallet.

- Familien ber om at deres privatliv blir respektert i denne vanskelige og følelsesladde perioden, fortalte familien i en offentlig uttalelse.

Familien opplyste samtidig at artisten «døde fredfullt i sitt hjem». Det var ikke mistanke om at noe kriminelt hadde funnet sted.

Den greskættede sangeren var aktiv til det siste, og arbeidet med en dokumentar kalt «Freedom», oppkalt etter én av sine mange hits. Her skulle Michael fortelle om tiden som popstjerne, og navn som Elton John og Liam Gallagher var medvirkende.

Filmen skulle etter planen stå ferdig mars 2017, og det er uklart hvilken skjebne som nå venter den.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!