Ola-Conny Wallgren:

«Ullared»-profilen har fått nok: - Når jeg får tilsendt intime bilder, så kjenner jeg at det ikke er noe for meg

Ola-Conny Wallgren mener det er vanskelig å finne kjærligheten som offentlig person.

- UTNYTTET: TV-profil Ola-Conny Wallgren forteller at han ikke har vært på en date på to år. Det tror han det finnes flere årsaker til. Foto: NTB Scanpix
- UTNYTTET: TV-profil Ola-Conny Wallgren forteller at han ikke har vært på en date på to år. Det tror han det finnes flere årsaker til. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgren (53) har gjennom suksesserien «Ullared» blitt en svært så populær mann blant svenske, så vel som norske tv-tittere.

I et større intervju med svenske Hänt avslører imidlertid Wallgren at han virkelig har fått kjenne på reality-medaljens bakside, spesielt når det omhandler kjærlighetslivet.

53-åringen har nå vært singel i to år, etter bruddet med den 18 år yngre Carin. Før det var han gift i tjue år.

- Jeg har vært uheldig med kjærligheten Jeg har hatt noen korte forhold, men årsaken til dét er vel at jeg aldri er hjemme. Jeg er alltid ute og reiser i forbindelse med innspilling og annet, sier han til Hänt.

- Intime bilder

I 53-åringens postkasse i Tvååker utenfor Göteborg, dumper det stadig ned fan- og frierbrev. Tidligere har Wallgren blant annet fortalt om frierbrev fra kvinnelige beundrere i Norge.

Til tross for at det finnes en tydelig interesse fra det motsatte kjønn, har ikke TV-profilen funnet den store kjærligheten - langt ifra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer