Ola-Conny Wallgren:

«Ullared»-stjerna får stygge kommentarer om utseendet: - Flere sier at jeg ikke ser bra ut

Det er ikke bare gøy å være kjendis.

OPPLEVER HETS: Ola-Conny Wallgren (t.v) forklarer at han er klar i sin tale når noen kommenterer utseendet hans. Her sammen med tv-makkeren Morgan Karlsson. Foto: NTB scanpix
OPPLEVER HETS: Ola-Conny Wallgren (t.v) forklarer at han er klar i sin tale når noen kommenterer utseendet hans. Her sammen med tv-makkeren Morgan Karlsson. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Ullared» har rullet på både norske og svenske tv-skjermer helt siden 2009, der man blant annet har blitt kjent med de to medarbeiderne i varehuset, Ola-Conny Wallgren (53) og Morgan Karlsson (44).

Nå starter den niende sesongen av programmet i Sverige, og den populære duoen er nok en gang å se på skjermen.

I et intervju med Aftonbladet forteller Wallgren at han daglig blir møtt med brede smil og hyggelige ord i jobben sin, men at kjendisstatusen har også noen baksider.

- Flere har meninger om at jeg har skjegg og langt hår og sier at jeg ikke ser bra ut, sier 53-åringen​ til avisa, og fortsetter:

- I og med at jeg jobber i butikk kan jeg ikke være frekk tilbake, men jeg pleier å svare at alle må få se ut som de vil. Jeg pleier å si at om jeg ikke hadde sett ut som jeg gjør, hadde jeg kanskje aldri vært der jeg er i dag.

- Ser for jævlig ut

Den svenske tv-stjerna forklarer imidlertid at han selv har hatt komplekser for sitt eget utseende de siste åra.

For et par år siden mistet han nemlig mora si, og kort tid seinere tok forholdet hans slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer