Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ulrikke Falch:

Ulrikke Falch var på Tinder-date. Så dukket guttens far opp

- Ikke planlagt.

ENDTE PÅ DOBBELDATE: Skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch forteller om et Tinder-møte som gikk alt annet enn planlagt. Her fra Gullruten-utdelingen i Bergen forrige måned. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ENDTE PÅ DOBBELDATE: Skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch forteller om et Tinder-møte som gikk alt annet enn planlagt. Her fra Gullruten-utdelingen i Bergen forrige måned. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch (21) ante fred og ingen fare da hun og en gutt hun hadde truffet på datingappen Tinder, bestemte seg for å møtes nylig.

På den tilfeldig valgte baren «Skam»-stjerna og hennes mannlige følge gikk inn på, satt nemlig sistnevntes far - også han på Tinder-date.

- Ha-ha. Det var ikke planlagt fra noens side, og var helt tilfeldig, forteller Falch til Dagbladet, som møtte 21-åringen på Elles sommerfest torsdag.

PÅ RØD LØPER: Ulrikke Falch var blant kjendisene som dukket opp på magasinet Elles årlige sommerfest på Aker brygge torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Ulrikke Falch var blant kjendisene som dukket opp på magasinet Elles årlige sommerfest på Aker brygge torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Tequila og partylek

Det er på spørsmål om Falch, som tidligere har måttet avvise kjærlighetsrykter, har noen i kikkerten, at den noe snodige Tinder-historien dukker opp.

21-åringen forteller at samtlige fire i baren synes sammentreffet var så festlig at de valgte å fortsette kvelden sammen.

- Så du var altså på dobbeldate med datens far?

- Jeg vet ikke om man kan kalle det det, men vi hadde det veldig gøy, i hvert fall, sier Falch.

- Hva skjedde utover kvelden?

- Jeg satte meg først ned og spurte om han (datens far) ville kjøpe tequila til oss. Deretter lekte vi «nødt eller sannhet», forteller skuespilleren.

«Nødt eller sannhet», eller «truth or dare» på engelsk, er som kjent en partylek der man enten må besvare et spørsmål, eller gjennomføre en utfordring.

Måtte kysse daten

- Jeg tok «nødt», og fikk beskjed av datens far at jeg måtte kysse sønnen hans. Jeg tok utfordringen, selvfølgelig, humrer Falch.

Saken fortsetter under.

KLINTE TIL: I Matildas musikkvideo for låta «Naked», er skuespiller og aktivist Ulrikke Falch med. Videoen kulminerer med et hett kyss mellom artisten selv og Falch. Video: Sony Music Vis mer Vis mer

På spørsmål om 21-åringen har fortsatt å møte gutten hun var på date med, er «Skam»-profilen først noe nølende, før hun svarer:

- Jeg har det bare gøy, flørter rundt og koser meg.

Dette var for øvrig første gang Falch benyttet seg av Tinder for å dra på et stevnemøte, og hun utelukker ikke at det skjer igjen.

I fjor høst så Falch seg nødt til å avvise at hun var romantisk involvert med tidligere «Paradise»-vinner Niklas Vindel (32), etter at en rykteflom tok fullstendig av på den omdiskuterte meldingsappen Jodel.

- Jeg har sett det, og det er kjempegøy. Jeg kan absolutt bekrefte det, meddelte en ironisk Falck overfor Dagbladet, før hun la til:

- Nei, da, men jeg har sett ham en gang på trikken, og da ble jeg «starstrucked». Det er veldig gøy og jeg elsker det.

- Blir lei

Også den gang kom 21-åringen inn på datingappen Tinder, da hun fikk spørsmål om hun var aktiv på noen datingapper.

Saken fortsetter under.

SKAM: Under finalefesten for Skam avslørte Ulrikke Falch til Dagbladet at hun hadde drukket halvannen flaske med vin før hun spilte inn den første sexscenen med William. - Jeg håper ikke NRK blir saksøkt nå, ler den unge skuespillerstjerna. Video: Marie Røssland / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Herregud, nei. Men jeg har vært på Tinder før, og da har de fleste samtalene startet sånn: «Er ikke du 16 år og går på videregående?». Den blir man lei av etter hvert, fortalte hun.

Falch har markert seg som en tydelig skikkelse i norsk offentlighet etter at «Skam» ble lagt på is i fjor sommer, der hun blant annet har brukt sin populære Instagram-konto til å sette spørsmålstegn ved moderne skjønnhetsidealer.

21-åringen har tidligere vært åpen om sin fortid med en kamp mot spiseforstyrrelse, og at hun i flere år slet med diagnosen anoreksi. Gjennom sitt engasjement har den unge skuespilleren også blitt en sentral stemme i kampen mot kroppspress, hvor hun med sin Instagram-profil når ut til en million følgere.

Trakk seg i protest

21-åringen skapte eksempelvis storm da hun valgte å trekke seg fra Vixen Influencer Awards i protest, da hun mente utdelingen fremmet et usunt fokus rundt utseende.

På Elle-festen torsdag kveld var hun derimot ikke like streng.

- Det er selvsagt interessant å observere, men dette er et sted hvor folk drar for å ha det gøy, og mote er et interessefelt. Jeg er her utelukkende for fri bar, fortalte Falch.

- Hvordan er du på fest?

- Jeg tror og håper jeg er ganske ålreit, spesielt. Kanskje litt mer sjenert før jeg blir full, erkjenner «Skam»-stjerna.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media