«Black Panther»:

Under jorda etter kritikkstorm

Stjerna fjernet seg fra sosiale medier.

I BRÅK: Letitia Wright er kjent fra Marvel-filmene, særlig «Black Panther»-delen av universet. Nå er hun i såpass hardt vær at hun har bestemt seg for å slette sosiale medier. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB
I BRÅK: Letitia Wright er kjent fra Marvel-filmene, særlig «Black Panther»-delen av universet. Nå er hun i såpass hardt vær at hun har bestemt seg for å slette sosiale medier. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pandemien herjer fortsatt, noe som også betyr at konspirasjonsteorier om alt fra viruset til vaksiner fortsetter.

I enkelte fora i sosiale medier eksisterer det teorier som på ingen måte støttes av offisielle myndigheter, men som likevel spres som ild i tørt gress. Mindre problematisk blir det ikke av at disse teoriene tidvis deles av stjerner med stor påvirkningskraft.

Denne gangen er det den britiske «Black Panther»-stjerna Letitia Wright (27) som får gjennomgå. Hun delte nemlig en kontroversiell video med sine følgere på Twitter, ifølge BBC.

Videoen faller under kategorien «anti-vaksinasjon», som vil si at den i prinsippet tar for seg teorier om hvorfor vaksiner er «skadelig».

Slettet sosiale medier

I den gitte 70 minutter lange videoen sår en mann tvil om både vaksinens innhold og virkning, og sier blant annet at han «håper den ikke sørger for at man gror en ekstra kroppsdel». Det tok, med andre ord, ikke lang tid før fansen begynte å reagere.

Hun ble møtt med kritikk fra hundrevis, hvor flere av dem gikk påstandene hun videreførte opp etter sømmene. De poengterte at det ikke var hold i påstandene som kom i videoen, og da hun begynte å forsvare hvorfor hun hadde lagt videoen ut, begynte det virkelig å storme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.