«Skal vi danse 2020»

Undersøker mulig stemmetrøbbel

- Vi tar dette på største alvor.

KAN HA VÆRT STEMMETRØBBEL: TV 2 melder lørdag kveld at de har fått flere tilbakemeldinger på at det kan ha vært problemer under kveldens avstemning på deres nettsider. Foto: Thomas Andersen / TV 2
KAN HA VÆRT STEMMETRØBBEL: TV 2 melder lørdag kveld at de har fått flere tilbakemeldinger på at det kan ha vært problemer under kveldens avstemning på deres nettsider. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet følger saken!

Under lørdagens sending av «Skal vi danse» var det Nate Kahungu og Helene Spilling som måtte forlate konkurransen.

En time etter TV 2-programmets slutt melder imidlertid TV 2 at de har fått tilbakemeldinger på at det kan ha vært problemer under kveldens avstemning, via deres nettsider.

Til kanalen uttaler TV 2s pressesjef, Jan-Petter Dahl at dette er noe de tar på største alvor, og at de sammen med sin underleverandør skal undersøke hva som har skjedd.

- Vi har registrert at det har kommet inn en del kommentarer i sosiale medier fra folk som skriver at de hadde problemer med å stemme på TV 2.no, og det tar vi på største alvor, sier pressesjefen til Dagbladet.

Søndag morgen sier Dahl til Dagbladet at de fortsatt venter på en evaluering fra underleverandøren.

- Vi har fått tid til å gå gjennom alle sosiale medier for å se hva publikum melder. Det som er gjennomgående er at man ikke har hatt mulighet til å trykke på knappen for å stemme inne på tv2.no. Andre melder om treghet og at stemmene til slutt har gått gjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer