Victoria's Secret:

Undertøysgiganten har måttet tåle mye kritikk, men dette bildet hylles

- På tide at Victoria's Secret kaster seg på den positive kroppstrenden, sier norsk moteekspert.

FÅR ROS: Victoria's Secret-modell Jasmine Tookes får ros for uretusjerte bilder. Foto: AFP
FÅR ROS: Victoria's Secret-modell Jasmine Tookes får ros for uretusjerte bilder. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I starten av desember går verdens største undertøysshow av stabelen i Paris når Victoria's Secret-modeller som Gigi Hadid og Adriana Lima inntar catwalken.

Undertøysgiganten har tidligere måttet tåle sterk kritikk for å bygge opp under skjeve og usunne kroppsideal, men får nå ros etter at bilder av en av deres modeller ble lagt ut på nett.

Viser fram strekkmerkene

Hvert år får en av Victoria's «engler» bære den lukseriøse bh-en «Fantasy bra», en eksklusiv bh dekorert med edle stener. I år har «Fantasy bra» en prislapp på svimlende 3 millioner dollar.

I forrige uke ble det klart at det er Jasmine Tookes (25) som får bære den mye omtalte bh-en. Tookes er også den første mørke Victoria's Secret-modellen som skal vise fram «Fantasy bra».

Nå florerer bilder fra en fotografering med Tookes i sin «Fantasy bra» på nett, og flere lar seg begeistre og hyller både Tookes og undertøysgiganten for å vise fram uretusjerte bilder hvor man ser modellens strekkmerker, skriver Huffington Post.

«Dette bildet av Jasmine Tookes er nå mitt favorittbilde av alle Victoria's Secret engler fordi du kan se strekkmerker og dét er ekte vare!», skriver redaktøren for fashionista.com, Tyler McCall, på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer