Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Ungkaren»:

«Ungkaren»-deltaker fikk sjokk da hun så hvem hun skulle kjempe om: - Ham har jeg ligget med

Hevder han ikke kjente henne igjen. 

MØTTES FØR? Elizabeth Sandoz er en av de 30 kvinnene som kjemper om hjertet til Nick Viall (t.h) i årets versjon av amerikanske «Ungkaren». Hun hevder imidlertid at hun har møtt ham før ... Foto: Instagram / NTB Scanpix
MØTTES FØR? Elizabeth Sandoz er en av de 30 kvinnene som kjemper om hjertet til Nick Viall (t.h) i årets versjon av amerikanske «Ungkaren». Hun hevder imidlertid at hun har møtt ham før ... Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er gått femten år siden verden ble introdusert for det noe klissete datingprogrammet «The Bachelor», eller «Ungkaren», som vi kalte det her hjemme.

Og selv om det norske tv-markedet har vært noe nølende til det intrigespekkede realitykonseptet, der en gruppe single kvinner skal vinne én manns gunst, blir amerikanerne aldri lei.

TV-kanalen ABC, som eier rettighetene til tv-formatet (og alle dets utvidelser), sparker i gang sin 21. sesong med tv-romantikk denne uka - og som alltid er det ikke uten dramatikk.

- Nervøs

Skal vi tro vertskanalen påstår en av de totalt 30 kvinnene som søker lykken, Elizabeth Sandoz, at hun stiftet bekjentskap med årets ungkar, Nick Viall, allerede i fjor.

Tradisjonen tro får ingen av de kvinnelige deltakerne møte hovedpersonen i forkant av tv-innspillingen.

Men av og til er verden liten, skal vi tro Sandoz, som hevder hun traff Viall under bryllupet til et tidligere «Ungkaren»-par.

- Ham har jeg ligget med. Det oppsto en kjemi mellom oss, og så hadde vi sex. Det var en morsom kveld, sier hun til kanalen, og legger til:

- Jeg er nervøs, men også nysgjerrig på om han husker hvem jeg er, og hva som skjedde den kvelden.

Ordknapp ungkar

Ifølge ABC skal Nick Viall ikke ha nevnt noe om Sandoz' påstander da de hilste på hverandre i åpningsepisoden, og har har i skrivende stund ikke kommentert saken.

- Jeg tror ikke han husker hvem jeg er. Det liker jeg, egentlig, sier Sandoz.

Nick Viall er for øvrig en veteran å regne i «Ungkaren»-sammenheng. Han han nemlig vært med som deltaker i to tidligere sesonger av programmets omvendte versjon, «The Bacherorette» - åpenbart uten hell.

I tilegg har han deltatt i nok en spinoff, «Bachelor in Paradise», der tidligere ungkarer og ungkarskvinner prøver lykken - med hverandre.

Vi må seks år tilbake i tid for å finne den siste norske versjonen av «The Bachelor», da Jørgen Festervoll hadde rollen som ungkar. TVNorge sendte også en sesong i 2003 og 2008.

I sistnevnte sesong jaktet salgsmannen Stig Kjos på kjærligheten. Han har seinere blitt kjæreste med TV 2-værmelder Isabella Martinsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling