Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Ungkaren» i hard kamp om seerne

Greide ikke slå «Paradise Hotel», selv med første kyss og puppe-glipp.

TØFF KONKURRANSE: Jentene i «Ungkaren» kjemper om Jørgen Festervoll. TVNORGE kjemper mot TV3 og «Paradise Hotel». (FOTO: TVNORGE)
TØFF KONKURRANSE: Jentene i «Ungkaren» kjemper om Jørgen Festervoll. TVNORGE kjemper mot TV3 og «Paradise Hotel». (FOTO: TVNORGE) Vis mer

||| (Dagbladet.no): «Ungkaren» skulle være TVNorges flaggskip denne våren, men så langt sliter de med hard konkurranse fra TV3s «Paradise Hotel».

Premieren av «Ungkaren» hadde 280 000 seere, men gårsdagens sending markerte et en sterk redusering i seertallet.

- «Paradise Hotel» en sterk konkurrent
- Andre episode hadde 214 000 seere. Vi hadde håpet på at det kanskje skulle ligge litt høyere, men nå er det veldig vanlig med lavere seertall fra første til andre episode, sier pressesjef i TVNorge, Ingerid Medhus.

- Forrige sesong av «Ungkaren» startet med 269 000 på første episode for så å ende opp med nesten 450 000 i siste episode. Så vi regner med at seertallene vil gå opp etter hvert som damene blir dumpet, sier Medhus til Dagbladet.no.

Hun innrømmer at kanalen ser på TV3s «Paradise Hotel» som en meget sterk konkurrent.

UNGKAREN: Jørgen Festervoll med 20-åringene. (FOTO: TVNORGE)
UNGKAREN: Jørgen Festervoll med 20-åringene. (FOTO: TVNORGE) Vis mer

Kyssing og puppe-glipp
Selv med stor forhåndsannonsering av «Ungkaren» greide TVNorge altså ikke å holde på seerne. I går fikk seerne servert seriens aller første kyss da Asker-ungkaren Jørgen Festervoll overrasket 21-åringen Katinka Hellan fra Trondheim på romantisk date.

- Mens vi lå der og snakket og jeg tittet inn i de fantastiske brune øynene hennes, fikk jeg bare så fantastisk lyst til å kysse henne, forklarte Jørgen på TV etterpå.

Foreløpig er det «Paradise Hotel» som har stått for mest nakenhet i reality-kampen så langt, men i går kom også «Ungkaren» på banen med en såkalt puppe-glipp.

FØRSTE KYSS: Katinka Hellan fikk «Ungkarens» første kyss. (FOTO: TVNORGE)
FØRSTE KYSS: Katinka Hellan fikk «Ungkarens» første kyss. (FOTO: TVNORGE) Vis mer

Da «Ungkaren»-deltaker Anna Westerman skulle være med i en triathlon-konkurranse på stranda i Sør-Afrika, løsnet badedrakten ved halsen og puppe-glippen var et faktum.

35-åringen hadde gått ut i forkant og fortalt at hun fryktet at silikonpuppene ville sprette ut dersom hun brukte bikini, derfor var hun iført badedrakt i konkurransen. Uten hell.

Kjempefornøyd med Paradise Hotel
«Paradise Hotel» sin ukesfinale på torsdag var likevel mer populær for seerne. 226 000 seere fikk med seg gårsdagens episode der Evelyn Mariell Harjo Salomonsen ble første deltaker ut av hotellet.

PUPPE-GLIPP: Anna Westermans badedrakt løsnet under konkurransen. (FOTO: TVNORGE)
PUPPE-GLIPP: Anna Westermans badedrakt løsnet under konkurransen. (FOTO: TVNORGE) Vis mer

-Vi er kjempefornøyd med den starten «Paradise Hotel» har fått. Selv om det er fortsatt er for tidlig å felle noen endelig dom over TV-sesongen, har vi allerede vist at vi har et sterkt sendeskjema denne våren, sier programdirektør Trygve Rønningen.

Paradise Hotel bidro sterkt til at TV3 hadde sin nest beste torsdag så langt i år med en markedsandel på 7,2 prosent blant alle seere over 12 år.

SJEKKET UT: Evelyn Mariell Harjo Salomonsen ble første deltaker ut av «Paradise Hotel». (FOTO: TV3)
SJEKKET UT: Evelyn Mariell Harjo Salomonsen ble første deltaker ut av «Paradise Hotel». (FOTO: TV3) Vis mer
«Paradise Hotel»: Triana og deltakerne i «Paradise Hotel» leder kampen om seerne. (FOTO: TV3)
«Paradise Hotel»: Triana og deltakerne i «Paradise Hotel» leder kampen om seerne. (FOTO: TV3) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media