«Ungkaren» kommer tilbake til Norge

Et av verdens mest kjente reality-konsepter er tilbake på norske TV-skjermer når TVNorge og discovery+ til høsten presenterer en ny runde med Ungkaren. Men denne gangen blir roseseremonien dobbelt så stor.

TILBAKE: 14 år har gått siden Ungkaren sist ble vist i Norge. Foto: NTB
TILBAKE: 14 år har gått siden Ungkaren sist ble vist i Norge. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når Ungkaren er tilbake på norsk på TVNorge og discovery+ er det i velkjent versjon, men likevel med noen endringer siden sist.

Serien spilles inn på en lekker og eksotisk destinasjon, og et tjuetalls kvinner skal bo sammen mens de gjennom hyppig dating skal prøve å finne tonen med ungkarene.

For det er nemlig to ungkarer med denne gangen, og jentene har på forhånd valgt hvem de har lyst til å prøve lykken med, skriver Warner Bros Discovery i en pressemelding.

- Denne varianten av programmet gjorde stor suksess på svenske skjermer i fjor, og vi gleder oss til å gi Norge en ny dose av det ultimate datingprogrammet. Vi er derimot ennå ikke helt i mål med castingen, og leter fortsatt etter to drømmeprinser til å fylle rollene som årets «bachelors», sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Underveis i sjekkingen er det mulig for frierne å ombestemme seg for hvilken ungkar de vil gå for, noe som kan åpne for enda flere følelser i sving hos både friere og ungkarer. For hvert program forsvinner én, eller flere av frierne, helt til hver av ungkarene skal dele ut sin siste rose til den som har lyktes med å vinne hans hjerte.

- Det går rykter om at man har hørt jubel fra norske hjem når ungkaren har valgt «riktig» kvinne på TVNorge på 2000-tallet, så det er ikke tvil om at dette er et program som virkelig har engasjert, sier Vatn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer