Colton Underwood:

«Ungkaren» står fram som homofil

Underwood deltok i amerikanske «Ungkaren» i 2019, men nå røper 29-åringen at han liker menn.

STÅR FRAM: Colton Underwood, kjent som «Ungkaren» fra sesong 23, forteller at han er homofil. Foto: Gary Gerard Hamilton / AP / NTB
STÅR FRAM: Colton Underwood, kjent som «Ungkaren» fra sesong 23, forteller at han er homofil. Foto: Gary Gerard Hamilton / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «The Bachelor»-stjerna Colton Underwood (29) står onsdag fram som homofil i et intervju på «Good Morning America». 29-åringen deltok i programmet i 2019, men nå forteller «Ungkaren» åpenhjertig at han foretrekker menn.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, forteller Underwood i intervjuet, gjengitt av Page Six.

Han forteller videre at han forsto at han var «annerledes» allerede da han var seks år gammel, og forklarer at han nå er lykkeligere og friskere enn han noensinne har vært.

Veien dit har ikke vært lett, og han forteller at han var på et «mørkt og dårlig» sted i tida før han innså at han var homofil.

- Den overordnede grunnen til at jeg sier det nå, er fordi at jeg kom til et sted hvor … Jeg ville heller dø enn å fortelle at jeg var homofil, forteller Underwood.

Det gikk så langt at han et på et tidspunkt våknet opp om morgenen og ikke ønsket å leve lenger, noe 29-åringen beskriver som en stor oppvekker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer