John Arne Riise i «Farmen kjendis»:

- Unødvendig hjerterått

John Arne Riise trygler om å få se sønnen mens han er inne på «Farmen kjendis».

FARMEN: John Arne Riise liker ikke at han ikke får snakket med sin ni måneder gamle sønn under «Farmen kjendis». Reporter: Celina Morken. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ankom de tolv deltakerne i neste års sesong av «Farmen kjendis» gården de skal tilbringe den neste tida på.

Blant dem er John Arne Riise (39). Han har tatt seg en pause fra trenerjobben i Flint Tønsberg for å delta i realityserien, men det er ikke bare jobben han er avskåret fra inne på gården.

Hjemme er også kona Louise Angelica Riise (30), og deres snart ett år gamle sønn Colin. Til tross for at TV-programmets regelverk er tydelig på at man ikke skal ha kontakt med omverdenen når man er inne på «Farmen»-gården, mener fotballkjendisen at TV 2 burde åpnet for unntak i forhold til veldig små barn. Savnet etter sønnen er nemlig stort.

- Veldig tungt

- Det føles vanskelig å være her inne på «Farmen»-gården uten å kunne se eller ha noe kontakt med Colin. Jeg hadde ikke trodd det skulle være så vondt å savne ham, men dette går hardere inn på meg enn noe annet disse dagene, sier Riise, via sin manager Erland Bakke.

Riise forteller videre at han opplevde at han fikk et sterkere bånd også til sine tre andre barn etter at Colin ble født. Han har også knyttet seg stort til den lille gutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer