Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Uretusjert bilde av Cindy Crawford ble lekket på nett

Nå hylles hun.

GÅR VERDEN RUNDT: Et bilde av modellen Cindy Crawford, som ikke er retusjert, har svirret på sosiale medier siden fredag. Foto: Faksimile av Twitter/Stella Pictures
GÅR VERDEN RUNDT: Et bilde av modellen Cindy Crawford, som ikke er retusjert, har svirret på sosiale medier siden fredag. Foto: Faksimile av Twitter/Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Det var etter at ITV News-nyhetsankeret Charlene White tvitret et uretusjert bilde av Cindy Crawford, at det startet å gå verden rundt, og at tilbakemeldingene strømmet inn.

Bildet er fra en fotoserie som sto på trykk i Marie Claires Mexico og Latin-Amerika-utgave, i desember i 2013. Det bekrefter magasinet selv.

- Det er ærlig - Det er ekte, det er ærlig, og det er fantastisk, skriver bladet om bildet. De skriver også at det uretusjerte bildet kommer til å bli trykket i det nye nummeret av magasinet.

Crawford var 47 da bildet ble tatt, og er nå 49 år gammel.

Da hun gikk opp den røde løperen i forrige uke, sa hun følgende til Marie Claire:

- Jeg tror virkelig, at man i hvilken som helst alder, må lære seg å bli komfortabel med seg selv. Hvis kvinner hadde behandlet hverandre med den samme kjærligheten som de behandler vennene sine på, ville det være en stor gave vi burde gi til hverandre. Det som gjør en person mest attraktiv, er selvtillit. Det er det mennesker ser, sa hun da.

- Det vakreste jeg har sett Nyhetsankerets twitter-post er i skrivende stund retweetet over 1400 ganger, og over 1300 brukere har likt posten.

«Takk til Charlene White som postet Cindy Crawfors ekte bilde. Uten photoshop. Det betyr mye for meg», skriver brukeren Aurelia Cotta, mens Origin magazine skriver:

«Dette er det vakreste bildet jeg har sett av Cindy Crawford. Ekte skjønnhet».

Crawford selv har ikke kommentert bildet, men har postet følgende beskjed på Twitter:

«God valentinsdag, alle sammen! Unn deg selv litt mørk sjokolade #minfavoritt».


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media