Asap Rocky:

USA med nye krav i rettssaken

- La Asap Rocky bo på hotell.

STOCKHOLM: Amerikanerne har kommet med et krav om å la Asap Rocky bo på hotell. Video: Ørjan Ryland. Reportere: Mathilde Lea, Dagbladet / Ørjan Ryland, Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag morgen starter det som etter planen skal være siste dag i rettssaken mot rapperen Asap Rocky (30), hvis egentlige navn er Rakim Mayers. Sammen med to andre sitter han tiltalt for kroppsskade mot en 19 år gammel mann, og så langt har de alle forklart sin side av saken.

Hvis timeplanen holder, skal rettssaken altså rundes av fredag ettermiddag.

Varetektsfengslingen av rapstjerna har ikke gått ubemerket hen, og i internasjonale medier er det blitt flittig skrevet om saken siden dag én. Flere store stjerner har blandet seg inn i håp om å få Rocky hjem til USA, og blant dem er ingen ringere enn president Donald Trump.

Tirsdag ble det også kjent at den amerikanske presidenten hadde sendt gisselekspert, Robert C. O'Brien, til Stockholm for å hjelpe til.

USA har med andre gjort mye for å få den 30 år gamle rapperen hjem, og nå har de satt et nytt krav til svenske myndigheter.

Fikk brev

Ifølge Expressen har den amerikanske ambassaden i Stockholm nå sendt et brev med sterke ønsker til statsadvokaten. Ifølge den svenske avisa skal ett av ønskene ha vært å la Rocky og de to andre tiltalte få bo på hotell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer