Silje Norendal i «24-stjerners julekalender»

«Usynlig»: - Ikke bevisst

Silje Norendal har ikke vært spesielt synlig under NRKs nye «24-stjerners julekalender».

DELTAR: Tidligere snowboardkjører Silje Norendal er en av kjendisene som deltar i «24-stjerners julekalender». Så langt har hun imidlertid vært lite synlig på skjermen. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
DELTAR: Tidligere snowboardkjører Silje Norendal er en av kjendisene som deltar i «24-stjerners julekalender». Så langt har hun imidlertid vært lite synlig på skjermen. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Publisert

Så langt i desember har sju episoder av NRKs «24-stjerners julekalender» gått på skjermen. Seertallene har vært gode, til tross for at flere har vært kritiske til statskanalens nye julekalender.

I programmet deltar 24 kjendiser, der en av dem ryker ut hver dag i desember. Av kjendiser som er med er blant andre Christian Borch, Olaug Bollestad og Martin Lepperød, og tidligere snowboardkjører Silje Norendal.

- Naturlig

Etter sju episoder har Norendal imidlertid vært svært lite synlig på skjermen.

På spørsmål fra Dagbladet om hun kjenner seg igjen i beskrivelsen at hun så langt har vært lite på skjermen, svarer hun med glimt i øyet:

- Ja, man ser jo det, sier Norendal, og legger til:

- Det gjelder flere av oss. Noen tar naturlig større plass enn det jeg for eksempel gjør.

Hun legger til at hun har forståelse for at programmet har blitt klippet slik det har blitt.

- Det er korte episoder. Alle kan naturlig nok ikke få like mye skjermtid.

- Jeg er for eksempel veldig glad for at jeg er minst mulig synlig i første episode med sang. Det er visse episoder jeg tenker at det er helt greit at jeg ikke synes like mye.

Om opplevelsen av innspillingen forteller hun at mye var nytt for henne da hun deltok i julekalenderen, og legger til at det var «veldig gøy».

- Jeg måtte utfordre meg selv og gjøre ting jeg absolutt ikke er god på, som gjorde at jeg ofte hadde mer enn nok med å fokusere på selve oppgaven, sier Norendal.

«24 STJERNERS JULEKALENDER»: I dagens luke av «24 stjerners julakalender» må produksjonen bryte inn midt i en julelek. Video: NRK Vis mer

- Ikke bevisst

Prosjektleder i NRK, Mirja Minjares, forteller til Dagbladet at det ikke er et bevisst valg at Norendal så langt har vært lite synlig på skjermen.

- Det er ikke et bevisst valg. Historielinjene vi følger må vi kutte ned. Episodene skal ligge på mellom 15-20 minutter, noen ganger mindre, sier Minjares.

Hun forteller videre at når programmet klippes, så velges de deltakerne som utpeker seg spesielt i en konkurranse, og der det skjer noe morsomt.

- Det er forskjellig fra episode til episode med hvem som utpeker seg, sier Minjares, og legger til:

- Vi må stramme det inn. Det er mange deltakere med. Alle er ikke like mye med hele tida, sier Minjares.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer