<strong>STOR ALDERSFORSKJELL:</strong> Det skiller 22 år mellom supermodellen Camilla Morrone og Leonardo DiCaprio. Foto: AP/NTB Scanpix
STOR ALDERSFORSKJELL: Det skiller 22 år mellom supermodellen Camilla Morrone og Leonardo DiCaprio. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer

Ut mot alders­kritikken

- Å leve uten hat, føles ganske godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene gikk først om at det var søt musikk mellom skuespilleren Leonardo DiCaprio (44) og modellen Camilla Morrone (22) da de ble sett sammen i Aspen for ett og et halvt år siden. Siden har de blitt sett hånd i hånd verden rundt.

Med Morrones 22 år og DiCaprios 44, er det en stor aldersforskjell mellom paret. Fredag gikk Morrone ut på sosiale medier og ba kritikerne holde meningene sine for seg selv.

- Jeg leste noen av kommentarene på Instagram, og herregud - folk er så slemme og så sinte på folk de ikke kjenner eller vet noe om, sier Morrone i en Instagram-story, omtalt i blant andre Huffington Post og People.

Bildet

Det hele skal ha startet da den argentinske modellen publiserte et bilde av Lauren Bacall og Humphrey Bogart, som var et av Hollywoods mest ikoniske par. Også der var aldersforskjellen på rundt 20 år.

De to levde sammen og fikk to barn sammen i løpet av de 13 åra de var et par. I 1957 døde Bogart av kreft.

Se dette innlegget på Instagram

A love like this

Et innlegg delt av Camila Morrone (@camilamorrone)

Under bildet, begynte imidlertid fansen å legge igjen lite hyggelige meldinger.

Enkelte hevdet at DiCaprio «bare bryr seg om kroppen din» og at han «kom til å dumpe henne innen tre år». Enkelte mente Morrone dater DiCaprio av uærlige grunner.

- Jeg håper bare at folk lærer å leve med litt mindre hat, og at de bruker tida si på andre ting. For å leve uten hat, føles ganske godt, sier Morrone i videoen.

Høyprofilert forhold

Ifølge People skal forholdet mellom de to være «ganske seriøst».

DiCaprio, en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere, er også kjent for sine forhold utenfor lerretet.

I fem år var han i et høyprofilert forhold med supermodellen Gisele Bündchen (38).

Nå, 13 år etter bruddet, letter endelig 38-åringen på sløret om hvorfor det faktisk ble slutt med den ettertraktede skuespilleren. I en periode der hun ikke hadde det særlig bra, innså hun at hun måtte gjøre noen endringer.

Slik innså hun trist at sin daværende kjæreste, Leonardo DiCaprio, som hun var svært forelsket i, ikke lenger var den riktige mannen for henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer