Prins Harry og William:

Ut mot «brødredrama»

Lørdag begraves prins Philip - men brødrene skal ikke gå ved siden av hverandre bak kista.

DISTANSE: Prins Harry har selv beskrevet forholdet til broren med ordet «distanse». De skal ikke gå ved siden av hverandre under begravelsen. Her er brødrene i 2016. Foto: Carl DE SOUZA / AFP / NTB
DISTANSE: Prins Harry har selv beskrevet forholdet til broren med ordet «distanse». De skal ikke gå ved siden av hverandre under begravelsen. Her er brødrene i 2016. Foto: Carl DE SOUZA / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag skal prins Philip gravlegges i St. Georges kapell i Windsor. Selv om seremonien blir av det nedtonede slaget grunnet coronapandemien, er det naturligvis mye oppmerksomhet rettet mot dagen.

Blant annet fordi brødrene prins Harry (36) og prins William (38) for første gang gjenforenes etter at førstnevnte flyttet fra hjemlandet sammen med kona, Meghan (39) i mars i fjor.

I mellomtida har spliden mellom brødrene vokst ytterligere, blant annet grunnet det mye omtalte Oprah Winfrey-intervjuet hvor ekteparet gikk hardt ut mot kongehuset.

Nå møtes de altså igjen, og det meste tyder på at brødrene ønsker å legge uenighetene til side av respekt for bestefaren og resten av familien.

Går ikke sammen

Torsdag kom imidlertid nyheten om at de to ikke kommer til å gå ved siden av hverandre bak kista. Peter Phillips, sønnen til prinsesse Anne, og derfor brødrenes fetter, skal gå mellom dem, skriver blant andre E! News.

Når kista bæres inn i kapellet vil prins Harry gå bak dem, ved siden av David Armstrong-Jones - sønnen til prinsesse Margaret og Antony Armstrong-Jones.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer