«Skal vi danse»:

Ut mot dommerne: - Jeg ble illsint

Det har stormet rundt «Skal vi danse»-dommerne etter at Martine Lunde ble sammenliknet med Barbie. Nå uttaler flere andre deltakere seg.

OM TILBAKEMELDINGENE: Jørgine Massa Vasstrand, Iselin Guttormsen og Kari Traa uttaler seg om tilbakemeldingene dommerne gir. Foto: NTB og Mortein Eik / Se og Hør
OM TILBAKEMELDINGENE: Jørgine Massa Vasstrand, Iselin Guttormsen og Kari Traa uttaler seg om tilbakemeldingene dommerne gir. Foto: NTB og Mortein Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige lørdag var det Martine Lunde (26) som røk ut av «Skal vi danse: all stars».

I etterkant av exiten kunne Lunde og dansepartneren Tarjei Svalastog avsløre at de ikke var helt fornøyde med lørdagens dommerkommentarer.

Nå uttaler andre «Skal vi danse»-deltakere seg om hva de tenker.

Det var spesielt Morten Hegseths (36) tilbakemelding som ikke falt helt i god jord.

- Naturlig å tenke på Barbie

- Dette her var gøy å se på. Når jeg ser deg og Aleks, Martine, så er det naturlig å tenke på Barbie og Ken. Og Barbie og Ken de får en spillefilm nå med Margot Robbie og Ryan Gosling i hovedrollen, og Barbie hun har vært relevant i 63 år og på mange måter Martine, så er du denne konkurransens Barbie, sa dommeren og la til:

- Du er populær blant jenter, du er vakker og fin, men Barbie har holdt seg relevant i mange år for at hun hele tiden har skiftet uttrykk og måte å kommunisere på og liksom kommunisert på forskjellige måter. Det vil jeg se litt mer fra deg, for jeg ser litt det samme hele tiden. Det blir veldig søtt. Jeg får litt lyst på salt potetgull i tillegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.