Brad Pitt og Angelina Jolie:

Ut mot eksen: - Desperasjon

Nye detaljer om rettssaken mellom Brad Pitt og Angelina Jolie er blitt lekket.

NY UTVIKLING: Den siste tida har det blitt heftig spekulert på om forholdet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie skal være bedre enn på lenge. Nye rettsdokumenter tyder på at det trolig ikke er helt tilfellet. Foto: NTB scanpix
NY UTVIKLING: Den siste tida har det blitt heftig spekulert på om forholdet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie skal være bedre enn på lenge. Nye rettsdokumenter tyder på at det trolig ikke er helt tilfellet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det kjent at Angelina Jolie (45) hadde søkt om å få fjernet dommeren i rettssaken mot eksmannen Brad Pitt (56).

Ifølge nyhetsbyrået AP mener «Maleficent»-stjerna og hennes advokater at den private dommeren, John W. Ouderkirk, er partisk, noe Pitt nå altså ikke sier seg enig i.

Torsdag sendte derfor 56-åringen og hans advokater inn egne rettsdokumenter ifølge Page Six, hvor det kommer fram at dette er et steg fra Jolie i forsøk på å hale ut saken.

- Desperasjon

I dokumentet kommer det også fram at «taperne» i saken er parets seks felles barn, som stadig blir påvirket av den pågående rettssaken og foreldrenes vanskelige situasjon. Pappa Pitt ønsker derfor at ekskonas ønske om å bytte dommer avslås.

«Dommer Ouderkirk (John W. Ouderkirk journ.anm) har en veldokumentert arbeidshistorie med partene i denne saken, og ble valgt av Jolie til å vie paret i 2014. Han har vært nøytral i flere saker, også med advokater på begge sider», heter det i rettsdokumentene fra Fight Club-stjerna.

«Dommer Ouderkirk har også takket ja til nye oppdrag som involverer motparten mens saken har pågått - et faktum som Jolie er blitt fullstendig underrettet om, og likevel har hun aldri protestert på hans vedvarende engasjement i denne saken før nå», står det videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer