Ellen DeGeneres

Ut mot Ellen: - Behandlet fryktelig

Skuespiller Brad Garrett går ut mot talkshow-verten Ellen DeGeneres etter at hun kommenterte arbeidsmiljøet rundt talkshowet hennes.

REAGERER: Skuespiller Brad Garrett sier han kjenner flere som er blitt behandlet fryktelig av Ellen DeGeneres. Foto: Mediapunch/REX
REAGERER: Skuespiller Brad Garrett sier han kjenner flere som er blitt behandlet fryktelig av Ellen DeGeneres. Foto: Mediapunch/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Svært populære «The Ellen DeGeneres Show» granskes av produsentselskapet Telepictures og distributøren Warner Brothers for en giftig arbeidskultur. Det kom fram etter at Buzzfeed publiserte en artikkel om nettopp dette. Anklagene omhandler usaklige oppsigelser, rasisme og trusler.

Torsdag kom Ellen DeGeneres (62) selv med en beklagelse i et internt brev til medarbeiderne sine.

- Lei meg

- På showets første dag sa jeg til alle i vårt første møte at «The Ellen DeGeneres Show» ville bli et sted for glede. Ingen skulle noensinne heve stemmen sin og alle skulle bli behandlet med respekt. Åpenbart har noe forandret seg og jeg er skuffet over å lære at dette ikke har vært tilfellet, skriver DeGeneres og fortsetter:

- For det er jeg lei meg. Alle som kjenner meg vet at det er det motsatte av hva jeg mener og hva jeg håpet for vårt show.

I brevet skriver hun også at hun er «glad for at hun er gjort oppmerksom på problemene» og at de tar steg for å rette dem opp.

- Allmennkunnskap

Det interne notatet er blitt omtalt i en rekke amerikanske medier, deriblant People. Og dette har fått skuespilleren Brad Garrett (60) - mest kjent fra «Alle elsker Raymond» til å reagere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer