Kathrine Sørland:

Ut mot «Farmen»-syting: - Er vi en gjeng med pyser?

Kathrine Sørland (38) forteller om tida etter bruddet, og hva hun synes om tv-klaging.

I SITT RETTE ELEMENT: Kathrine Sørland inspiserer den nyeste kolleksjonen til kleskjeden Lindex, på butikkens hovedkontor i Oslo. Sørland jobber som såkalt «fashion advisor» for kleskjeden. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
I SITT RETTE ELEMENT: Kathrine Sørland inspiserer den nyeste kolleksjonen til kleskjeden Lindex, på butikkens hovedkontor i Oslo. Sørland jobber som såkalt «fashion advisor» for kleskjeden. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det har vært en tøff omstilling, men det er det vel for alle som går gjennom noe sånt. Men jeg ser framover, forteller Kathrine Sørland (38) til Dagbladet.

Fem måneder er gått siden nyheten om at kjendis-modellen og ektemannen, Andreas Holck, har valgt å ta ut separasjon etter tolv års ekteskap.

Sørland uttalte den gang at paret skiltes som venner, men ønsket ikke å gå i detaljer om prosessen.

Sønnen foran alt

Det vil hun heller ikke nå, men kan tilføye dette:

- Fokuset vårt ligger på sønnen vår, Leon, og at han skal ha det fint. Foreldrene hans bor i kort avstand til hverandre, og det er viktig for oss at han har en så normal hverdag som mulig. Det verste for ham er jo å ha foreldre som krangler og «bitcher», sier Sørland.

På mange måter fikk 38-åringen bruddet dratt opp igjen da hun dukket opp i «Farmen kjendis» på nyåret. Heldigvis er Sørland vant til å være i media, og var forberedt på at privatlivet kunne bli et tema.

- Ja, det er jo klart. Det er ingen vits å late som det ikke har skjedd, men heller være ærlig og stå i det, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer