Carina Dahl:

Ut mot mobbing

- Jeg fikk nylig melding fra ei dame som mente jeg var så stygg - at trynet mitt ikke så ut, forteller den norske artisten.

REAGERER: Carina Dahl synes det er leit at de som mobbet henne i ungdomstida nå ber om videohilsener og sang i bryllupene deres. Foto: Espen Solli / TV 2
REAGERER: Carina Dahl synes det er leit at de som mobbet henne i ungdomstida nå ber om videohilsener og sang i bryllupene deres. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artist Carina Dahl (35) har vært en del av rampelyset i mange år, men det startet ikke fullt så bra. Til Dagbladet forteller hun nemlig at hun ble mobbet i ungdomstida fordi hun prøvde å stikke seg litt fram.

Ble «snødøpt»

- Jeg var veldig opptatt av å opptre på skoleavslutninger og slikt. Da ble jeg «snødøpt» av den gjengen som alltid skulket og sto på hjørnet og røyket. Fordi de syntes det var så teit, forteller hun.

Hun fortsetter:

- Det verste er at de samme jentene nå sender meg meldinger der de spør om jeg kan sende bursdagshilsener og om jeg kan synge i bryllupene deres. Det er ikke noe jeg har lyst til kjenner jeg. Jeg synes det er veldig rart.

Ifølge 35-åringen påvirket ikke mobbingen henne veldig.

- For jeg var alltid så bestemt på hva jeg skulle gjøre. Men jeg kunne lett bukket under for det. De fikk meg til å føle meg flau, og det kunne ført til at jeg droppet musikken. Jeg er veldig glad i dag for at jeg fulgte drømmene mine.

- Personangrep

For drøyt to uker siden slapp hun låta «Toppen av Norge», som i skrivende stund har blitt streamet cirka 160 000 ganger på Spotify.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer