«Farmen kjendis»:

Ut mot Riise: - Slutt å sutre

Tidligere «Farmen kjendis»-deltakere har delte meninger om John Arne Riises krav. Lothepus mener han bør holde munn.

IKKE ENIG: Leif Einar «Lothepus» Lothe mener John Arne Riise må slutte å sutre på «Farmen kjendis». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
IKKE ENIG: Leif Einar «Lothepus» Lothe mener John Arne Riise må slutte å sutre på «Farmen kjendis». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag gikk John Arne Riise (39), via sin manager, ut i Dagbladet og kritiserte TV 2. Riise befinner seg for tida på «Farmen kjendis»-innspilling ved Kragerø, og synes det er «hjerterått» av produksjonen å ikke la ham få ha kontakt med sønnen Colin (9 md.) underveis i oppholdet.

Manager Erland Bakke får han derimot ha begrenset kontakt med. Bakke har viderebrakt følgende synspunkt fra den tidligere fotballproffen:

- Det føles vanskelig å være her inne på «Farmen»-gården uten å kunne se eller ha noe kontakt med Colin. Jeg hadde ikke trodd det skulle være så vondt å savne ham, men dette går hardere inn på meg enn noe annet disse dagene.

Riise har sønnen Colin med kona, Louise Angelica Riise (30). Han har også tre andre barn fra tidligere forhold.

- Ikke lov å sutre

Selve grunnmuren i «Farmen»-konseptet innebærer at man skal leve slik nordmenn gjorde for 100 år siden. For å gjøre opplevelsen så autentisk som mulig, skal deltakerne unngå kontakt med omverdenen.

I kjendisversjonen er det riktignok gjort visse unntak. Der får selvstendig næringsdrivende lov til å ha kontakt med managere, forretningspartnere og andre - med streng overvåkning fra produksjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer