Prinsesse Sofia:

Ut mot rykteflom: - Hjerteskjærende

Prinsesse Sofia tar bladet fra munnen om ryktene som har sirkulert i flere år.

NY SERIE: Prinsesse Sofia forteller åpenhjertig at hun har slitt med å finne ro i prinsesserollen i en ny dokumentar på svensk tv. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august ble det kjent at prinsesse Sofia (35) av Sverige hadde stilt opp i en splitter ny dokumentar, som skulle ta for seg hennes reise fra «Paradise Hotel»-deltaker til prinsesse av Sverige. Hun giftet seg med prins Carl Philip (41) i 2015, ti år etter at hun var med i skandalerealityen.

Det har tatt mange år å bli akseptert av det svenske folket. Oppslag i sladderpressen om hennes fortid som både realityprofil og glamourmodell har hun likevel klart å riste av seg med tida, og i dag sees hun på som et fullverdig medlem av kongefamilien.

Blant annet fordi hun har dedikert tida si til filantropisk arbeid og veldedighet. Enkelte tror imidlertid bare at det er et skalkeskjul, ifølge Expressen.

- Steinhardt

TV4-dokumentaren fått navnet «prinsesse Sofia - Project Playground», og har premiere i Sverige torsdag - 3. september. I dokumentaren følges 35-åringen på en reise i Sør-Afrika, der hun driver veldedig arbeid gjennom organisasjonen Project Playground.

Prinsessa grunnla organisasjonen sammen med makkeren Frida Vesterberg i 2010, og jobber hovedsakelig med å bedre barns rettigheter og livskår. Det er likevel ikke alle som tror hun har startet organisasjonen for å hjelpe andre. I dokumentaren forklarer hun at det er vondt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer