Khloé Kardashian:

Ut mot ryktene

- La oss ikke diskreditere årevis med trening.

SLÅR TILBAKE: Over en lengre periode har Khloé Kardashian blitt anklaget for å bruke diabetesmedisin for å holde sin slanke figur. Nå slår hun tilbake. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB
SLÅR TILBAKE: Over en lengre periode har Khloé Kardashian blitt anklaget for å bruke diabetesmedisin for å holde sin slanke figur. Nå slår hun tilbake. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Kardashian-klanen trolig er over gjennomsnittet opptatt av å se bra ut, og ikke minst holde seg i form.

I 2014 gikk Khloé Kardashian (38) inn for en livsstilsendring som førte til at hun gikk ned flere kilo. Trening og kosthold ble etter hvert en naturlig del av hverdagen hennes, men nå mener flere at det har gått for langt.

Etter at realitystjerna la ut bildene fra forsidefotograferingen med Sorbet Magazine på Instagram, var flere følgere raske til å påpeke at hun hadde blitt altfor tynn. I tillegg ble hun anklaget for å misbruke diabetesmedisin.

Det skriver blant andre Us Weekly.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

- Vennligst slutt

- Det faktum at hun bruker diabetesmedisin for å bli så tynn, er urovekkende, skriver en bruker i kommentarfeltet, og påstår at hun bruker semaglutid, som vanligvis blir brukt i medisinene Ozempic og Wegovy, for å oppnå sin slanke figur.

Ifølge Food and Drug Administration (FDA), en etat innen det føderale amerikanske helse- og sosialdepartementet, brukes de ovennevnte medisinene til kronisk vektkontroll hos voksne med fedme eller som er overvektige med en vektrelatert tilstand - inkludert høyt blodtrykk eller diabetes type 2.

Over en lengre periode har nemlig 38-åringen blitt anklaget for å ha benyttet seg av diabetesmedisin for å gå enda mer ned i vekt.

Nå har Kardashian trolig sett seg lei av alle spekulasjonene:

- La oss ikke diskreditere åra mine med trening. Jeg står opp fem dager i uka klokka 06.00 for å trene, responderer hun.

Hun fortsetter:

- Vennligst slutt med dine antakelser. Jeg antar at nytt år fortsatt betyr slemme mennesker.

At medisinen Ozempic har vist seg å gi gode resultater for personer som skal gå ned i vekt, har ført til mangel på medisinen, også i Norge. Det skaper trøbbel for diabetikere som er avhengig av medisinen.

- Det er meldt delvis mangel fram til 1. mars 2023. Det vil komme nye leveranser til Norge, men dette vil dessverre ikke være nok til å dekke behovet. Mangelsituasjonen gjelder flere land i Europa. Legemiddelverket vil følge utviklingen tett framover, meldte Legemiddelverket før jul.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- De gir alt

Kardashian har over flere år vært åpen om vektnedgang og trening, og har aldri lagt skjul på at hun trener opptil flere dager i uka.

I 2017 ledet hun også spin-off-serien «Revenge Body», hvor hun ville inspirere og hjelpe andre til å nå målene sine ved hjelp av egne erfaringer.

Gunnar Peterson, som var hennes og Kim Kardashians (42) personlige trener, har uttalt følgende om søstrenes innsats på treningssenteret:

- Det handler ikke om selve treningen, det handler om intensiteten. De går begge inn for det, og de gir alt under treningsøktene, sa Peterson til Us Weekly i oktober i fjor.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Samtidig roste Peterson realitystjerna for at hun alltid gjør en skikkelig innsats på trening.

- Den ene tingen som er konsekvent er det faktum at Khloé alltid dukker opp og det faktum at det er intensitet på gulvet. Sånn er det bare.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer