Elisabeth Moss:

Ut mot Tom Cruise-rykter

- Det er åpenbart ikke meg.

AVKREFTER: Amerikanske medier har hevdet at Elisabeth Moss og Tom Cruise har et forhold. Nå slår hun tilbake. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTER: Amerikanske medier har hevdet at Elisabeth Moss og Tom Cruise har et forhold. Nå slår hun tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De seinere åra har det florert med romanserykter rundt Elisabeth Moss (37) og Tom Cruise (57), og på et tidspunkt ble det også hevdet at de to skuespillerne hadde gått til alters.

Det kan Moss nå avkrefte.

Da «The Handmaid's Tale»-stjerna nylig gjestet «Watch What Happens Live with Andy Cohen», tok hun et oppgjør med de mange ryktene. Til programleder Andy Cohen (51) sa hun at hun hadde blitt forvirra første gang noen spurte henne om Cruise.

- Jeg fikk i hovedsak meldinger av folk som lurte på hvorfor jeg ikke hadde sagt noe. Vennene mine var også forvirra, men de gjorde for det meste narr av meg, i og med at de visste at det ikke var sant, sa Moss.

- Åpenbart ikke meg

Romanseryktene fikk for alvor fart på seg i februar i fjor, da et magasin publiserte et bilde av Tom Cruise og en ukjent, blond kvinne på forsiden.

Ifølge E! News skrev magasinet at kvinnen som var avbildet med Cruise var nettopp Moss. Dette nekter 37-åringen for under talkshowbesøket.

- Jeg så forsida på et av disse sladdermagasinene, og tenkte bare at: «Jeg har aldri hatt den hårsveisen». Altså, det var ment å være et bilde av oss to, og jeg tenkte at jeg aldri ville stylet håret mitt slik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer