Alexandra Joner:

Ut mot TV 2: - Handler om tilhørighet

Lista over de nye «Bloggerne» fikk Alexandra Joner til å stille spørsmål.

«BLOGGERNE»: Alexandra Joner etterlyser mer mangfold i den nye sesongen av «Bloggerne». Video: Alexandra Joner / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka slapp TV 2 nyheten om hvem som skal være med i den kommende sesongen av «Bloggerne». I TV 2-programmet får man følge livene til noen av landets største internettpersonligheter.

Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere og influensere har vært med i serien tidligere, og nå er det altså duket for nok en sesong. Blant dem som skal være med er influenser Sophie Elise Isachsen (25) som gjør et aldri så lite comeback i tv-serien etter flere års pause.

De andre «Bloggerne»-profilene man kan vente seg å se på tv-skjermen er Linnéa Myhre (30), Iselin Guttormsen (33), Emma Ellingsen (19), Monica Nyhus (32), Joakim Kleven (28) og Eveline Karlsen (28).

Kort tid etter at casten for den kommende sesongen ble sluppet, gikk imidlertid influenser, sanger og danser Alexandra Joner (30) hardt ut på sin Instagram-story.

Det var Medier24 som først omtalte saken.

I flere videoer stilte Joner, som selv er halvt kubansk, spørsmål ved hvor det blir av mangfoldet i den kommende sesongen. Dette på bakgrunn av at det ikke er med én person med flerkulturell bakgrunn.

  • Se videoen øverst i saken!

- Handler om å føle seg inkludert

I videoene innrømmet Joner at hun savner å se en person med flerkulturell bakgrunn i «Bloggerne».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer