«Farmen»

Ut mot TV 2 etter brannstifting

Reaksjonene etter gårsdagens episode har vært mange, og flere mener produksjonen ikke hadde kontroll over situasjonen.

HETSET: Inger Cecilie Grønnerød har fått flere tilbakemeldinger på sin «Farmen»-deltakelse. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I onsdagens episode er det i stor grad Inger Cecilie «IC» Grønnerøds sabotasje av et av ukeoppdragene som får oppmerksomhet. Hun tenner nemlig på et broderi, og haster ut av huset når flammene freser.

Til slutt måtte filmteamet gripe inn, og fikk kastet det brennende broderiet ut på gårdsplassen.

Da de andre deltakerne så hva som hadde skjedd, vakte det sterke reaksjoner, og stemning i ettertid har vært iskald. Også i kommentarfeltene i sosiale medier har det røket, og flere går hardt ut mot Grønnerød og brannstiftingen.

- Jeg fortalte produksjonen veldig tidlig om denne planen, at det var det jeg ville gjøre, slik at sikkerhet og alt var ivaretatt, sa hun til Dagbladet onsdag.

TV 2 vil ikke svare

Flere reagerer også på TV 2s forklaring av det som skjedde, etter at de har svart pressen at sabotasjen var klarert på forhånd med produksjonen. De mener imidlertid at det var en misforståelse mellom Grønnerød og crewet, og at det aldri var meningen at produksjonen skulle gripe inn.

Onsdag forklarte både deltakere Karianne Kopperstad og Daniel Viem Årdal at de ikke kjøpte TV 2s forklaring. Det er de ikke alene om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer