Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ut mot «vilt» rykte

Bianca Ingrosso måtte rykke ut på Instagram for å avkrefte rykter om at hun hadde vært intim med artisten ASAP Rocky.

AVKREFTER RYKTE: Bianca Ingrosso. Foto: Karin Törnblom/IBL
AVKREFTER RYKTE: Bianca Ingrosso. Foto: Karin Törnblom/IBL Vis mer

Den svenske realitystjerna Ingrosso (24), kjent fra Wahlgrens Värld, er tilsynelatende på alles lepper om dagen. Men ikke alt som sies er sant:

Søndag så nemlig 24-åringen seg nødt til å avkrefte et rykte om seg selv. Det skal ha gått ut på at hun hadde intime relasjoner med superstjerna Asap Rocky da han var i Sverige nylig.

- Jeg har aldri møtt den mannen, og så vidt jeg vet satt han i varetekt under nesten hele oppholdet? skriver Ingrosso på Instagram.

I FENGSEL I SVERIGE: Asap Rocky. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP
I FENGSEL I SVERIGE: Asap Rocky. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP Vis mer

- Ville rykter

Det har hun for så vidt rett i. Rakim Mayers, som går under artistnavnet Asap Rocky, ble nemlig pågrepet og sto tiltalt for kroppsskade mot en 19 år gammel mann i Stockholm.

image: Ut mot «vilt» rykte

Han ble pågrepet i begynnelsen av juli, og ble ikke løslatt før etter rettssaken 2. august. Totalt satt han i varetekt i nesten en måned.

Ingrosso fortsetter:

- Det er helt sykt med alle de ville ryktene som går om meg. Jeg forstår ikke hvor alle kommer fra, for nesten ingen av de jeg har hørt, stemmer, skriver hun på Instagram.

Overfor Aftonbladet sier Ingrosso at hun ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Realitystjerne

Bianca Ingrosso har de seinere åra markert seg i både Sverige og Norge med sin deltakelse i realityserien «Wahlgrens Värld».

I serien følger man Pernilla Wahlgren (51) og hennes familie, deriblant barna Bianca og Benjamin (21) - som for tiden gjør det stort som artist.

Bianca har siden realityserien startet i 2016 blitt svært populær, og hun har preget spalteplassen i avisene med alt fra problemer i kjærlighetslivet, utroskapsrykter og psykiske vansker.

Ingrosso har i flere år hatt et av og på-forhold til Philippe Cohen.

Dommen

Dommen i Asap Rocky-saken er for øvrig klar 14. august.

Aktor ba om seks måneders fengsel for Asap Rocky i sin sluttprosedyre, og mente at rapperstjerna skal dømmes hardere enn de andre tiltalte. Aktor ønsket at alle de tiltalte skal dømmes for kroppsskade, og hevdet at de ikke handlet i nødverge.

Asap Rockys forsvarer, Slobodan Jovicic, på sin side, mente at artisten ikke utførte denne voldshandlingen «sammen med andre». Videre påpekte forsvareren at det mangler politiutredning om at Asap Rocky skal ha gjort noe etter at de andre guttene ble med i slåsskampen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!