Maren Turmo:

Ute: - Holdt på å klikke

Maren Turmo følte seg ensom, og synes det var like greit å måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»-eventyret.

RØK UT: Etter en intens puslekonkurranse, ble det til slutt klart hvem som ble den fjerde deltakeren ut av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Nå avslører deltakeren detaljer om hvordan det egentlig var å være med. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Kine Falch/Dplay/Rød Løper. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er en overdrivelse å si at det begynner å bli tynt i kjendisrekkene på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», men uke for uke barberes den ene kjendisen etter den andre vekk fra konseptet.

Vi har allerede sagt farvel til «Ex on the Beach»-profil Melina Johnsen (23), tv-kokk Lise Finckenhagen (43) og Pål «OnklP» Tøien (35), som av ulike årsaker har forlatt konkurransen.

Faktisk er det bare Tøien som har tapt «redelig», da førstnevnte tapte med vilje og Finckenhagen trakk seg på grunn av en skade.

I torsdagens episode var det influenser og tv-profil Maren Turmo (20) som trakk det korteste strået. Etter det som kan sies å ha vært en langtekkelig utslagskonkurranse, der et puslespill skulle løses, tapte hun mot Øystein «Pølsa» Pettersen (37), og måtte forlate det som omtales som «Norges vakreste eventyr».

- Ville hjem

Til Dagbladet forteller 20-åringen at hun ikke gikk inn for å tape med vilje, men hun legger ikke skjul på at hun muligens ikke ga alt hun hadde. Hun var nemlig rimelig lei på tidspunktet.

- Før konkurransen begynte jeg å føle på at jeg ville hjem. Jeg følte meg egentlig veldig ensom, selv om jeg til enhver tid var omringet av folk, sier hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer