Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Maren Turmo:

Ute: - Holdt på å klikke

Maren Turmo følte seg ensom, og synes det var like greit å måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»-eventyret.

RØK UT: Etter en intens puslekonkurranse, ble det til slutt klart hvem som ble den fjerde deltakeren ut av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Nå avslører deltakeren detaljer om hvordan det egentlig var å være med. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Kine Falch/Dplay/Rød Løper. Vis mer

Det er en overdrivelse å si at det begynner å bli tynt i kjendisrekkene på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», men uke for uke barberes den ene kjendisen etter den andre vekk fra konseptet.

Vi har allerede sagt farvel til «Ex on the Beach»-profil Melina Johnsen (23), tv-kokk Lise Finckenhagen (43) og Pål «OnklP» Tøien (35), som av ulike årsaker har forlatt konkurransen.

Faktisk er det bare Tøien som har tapt «redelig», da førstnevnte tapte med vilje og Finckenhagen trakk seg på grunn av en skade.

I torsdagens episode var det influenser og tv-profil Maren Turmo (20) som trakk det korteste strået. Etter det som kan sies å ha vært en langtekkelig utslagskonkurranse, der et puslespill skulle løses, tapte hun mot Øystein «Pølsa» Pettersen (37), og måtte forlate det som omtales som «Norges vakreste eventyr».

LIVREDD: Det blir dramatisk for Maren Turmo når gjengen fra «71 grader nord kjendis» skal ut på padletur. Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Ville hjem

Til Dagbladet forteller 20-åringen at hun ikke gikk inn for å tape med vilje, men hun legger ikke skjul på at hun muligens ikke ga alt hun hadde. Hun var nemlig rimelig lei på tidspunktet.

TAKK FOR KAMPEN: Turmo fikk en god klem av Pettersen etter nederlaget. Foto: Disocvery
TAKK FOR KAMPEN: Turmo fikk en god klem av Pettersen etter nederlaget. Foto: Disocvery Vis mer

- Før konkurransen begynte jeg å føle på at jeg ville hjem. Jeg følte meg egentlig veldig ensom, selv om jeg til enhver tid var omringet av folk, sier hun, og fortsetter:

- Det holdt på å klikke for meg. Jeg begynte å bli sulten og holdt på å bli sprø. Det var rett og slett ikke min dag. I tillegg var det jævla puslespillet veldig vanskelig, og da var det bare å innse at jeg ikke kom til å vinne det her. Jeg tapte ikke med vilje, men jeg ga heller ikke alt. Jeg gadd ikke mer, forteller hun.

- HOLDT PÅ Å KLIKKE: På skjermen virker det som at Turmo tar exiten med knusende ro. Til Dagbladet forteller hun derimot at hun var svært lei da det var på tide å forlate gjengen. Foto: Discovery
- HOLDT PÅ Å KLIKKE: På skjermen virker det som at Turmo tar exiten med knusende ro. Til Dagbladet forteller hun derimot at hun var svært lei da det var på tide å forlate gjengen. Foto: Discovery Vis mer

Hun forteller at det den siste tida ble ytret flere spydige kommentarer om blant annet hennes unge alder, som gjorde at hun heller ikke hadde særlig lyst til å fortsette. Kommentarene var trolig ikke ment nedlatende, men summen sørget for at hjemlysten ble enda større.

- Også har jeg nok litt spesielle interesser, så det er vanskelig for meg å havne på linje med hvem som helst. Jeg har vansker for å slippe folk inn, sier hun.

FARVEL: Programleder Tom Stiansen takker Turmo for deltakelsen. Foto: Discovery
FARVEL: Programleder Tom Stiansen takker Turmo for deltakelsen. Foto: Discovery Vis mer

- Bytt kanal

Heldigvis ventet familien hjemme da den utslåtte realitydeltakeren altså hadde pakket sekken en siste gang og forlot produksjonen.

- Det var veldig deilig å komme hjem til familien igjen. Misforstå meg rett altså, det hadde vært deilig å være med videre, men sånn ble det ikke denne gangen, dessverre.

FÅTT KRITIKK: Maren Turmo er blant deltakerne i «71° nord - Norges tøffeste kjendis», og har fått kritikk for at hun klager mye i programmet. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Kine Falch / Dplay Vis mer

Turmo, som er best kjent for rumpebildene hun deler på Instagram til sine 230 000 følgere, har fått forskjellige tilbakemeldinger på deltakelsen sin.

Hun forteller at det er mang en hyggelig melding i innboksen, men at det også har kommet meldinger fra enkelte som mener hun oppfører seg «sytete» i serien.

Mens enkelte mener at hun sutrer, synes andre det er tøft at hun kommer seg gjennom de lange turene. På grunn av mange intense timer på treningsstudioet vet hun hvordan det er å bli svett, men overfor Dagbladet er hun klar på at det er noe helt annet å gå 15 timer lange turer.

BLIR FRIDD TIL: Influenser Maren Turmo avslører hvilke bilder hun får flest reaksjoner på - og at det ligger frierier i innboksen. Vis mer

- Man kjenner det jo på kroppen. Det kan godt hende at jeg syter litt, men sånn er det bare. Jeg skjønner ikke hvordan det kan plage folk så mye. Bytt kanal, da. Jeg skulle også gjerne likt å se menneskene som kommenterer slikt gå disse turene selv, har en åpenbart frustrert Turmo tidligere uttalt til Dagbladet.

Hele Norges coronakart