«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Ute av «71 grader nord»: - Jeg kjente at jeg ikke orket en finale

Carina Dahl var sekunder unna finalen.

UTE: Søndag var det Carina Dahl som trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen om å bli Norges tøffeste kjendis. Foto: Discovery
UTE: Søndag var det Carina Dahl som trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen om å bli Norges tøffeste kjendis. Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det begynner å tilspisse seg i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Med bare fire deltakere igjen var det ingen kjære mor når det gjaldt øvelsene Carina Dahl (32), Nadya Khamitskaya (35), Håvard Tvedten (39) og Marthe Kristoffersen (28) skulle gjennom for å kapre seg en finaleplass.

Med en feilberegning med kart og kompass var Dahl og Kristoffersen sist inn over målstreken på Finnmarksvidda, og havnet dermed i duell.

Duellen var en blanding av både fysiske og psykiske øvelser, og Dahl tapte med få sekunder etter Kristoffersen.

- Det er to forskjellige ting å være godt trent og det å være utholdende. Jeg er ikke vant til å presse kroppen min sånn her. Jeg føler derimot at jeg er sterk mentalt. Jeg har egentlig aldri vært i kjelleren når det kommer til det fysiske, forteller Dahl til Dagbladet.

Det var nemlig orienteringen på vidda som tok knekken på henne.

For tungt

- Jeg skjønte aldri hva det handlet om før jeg var i semifinalen. Uansett hvor sliten jeg var, var det ikke noe valg å gi opp. Men i semifinalen skjønte jeg virkelig hva det betydde å være sliten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer