Lars Erik Blokkhus:

Ute av «71 grader nord»: - Jeg stivnet helt til

Plumbo-vokalisten klarte ikke å klatre seg unna egen exit.

MÅTTE HJEM: Lars Erik Blokkhus ble den femte deltakeren til å forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» denne sesongen. Han forteller at han ga alt, men at det ikke var nok. Foto: TVNorge
MÅTTE HJEM: Lars Erik Blokkhus ble den femte deltakeren til å forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» denne sesongen. Han forteller at han ga alt, men at det ikke var nok. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter to ukers pause returnerte «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» til tv-ruta denne uka. Deltakerne fikk bryne seg på både sykling og løping, og fikk et hyggelig avbrekk med en aldri så liten, og høyt verdsatt, grillunsj.

Selv i idylliske omstendigheter i vårt langstrakte land, gjelder konkurransereglene, så harmonien skulle raskt bli utfordret.

En deltaker måtte hjem.

Vansker

Plumbo-vokalist Lars-Erik Blokkhus (40) var allerede merket, som betyr at han måtte ut i duell mot en annen deltaker. I dette tilfellet ble det mot skuespiller Silje Torp (43), da laget hennes tapte en konkurranse tidligere i episoden.

Det var, etter en intens utslagskonkurranse, hun som kom seirende ut, mens artisten måtte pakke bagen og forlate «Norges vakreste eventyr».

Blokkhus forteller til Dagbladet at det var kjipt å måtte reise hjem, men at han så det komme.

- Det var egentlig helt greit, for jeg slet så innmari med høyden. Jeg så at Silje var sterkere enn meg, og da husker jeg at jeg sa at hun skulle kjøre på. Jeg så at hun så gjerne ville vinne, så jeg hadde ikke sjans, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer