«Skal vi danse: all stars»

Ute av dansen

Årets andre kjendis måtte forlate dansebobla.

TERNINGKAST: Proffdanser Lillian Aasebø ga terningkast til deltakerne under sending, hvor Lasse Matberg ikke nådde helt opp. Video: Luna Lea. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): I kveld var det duket for årets andre program av «Skal vi danse: all stars». Dagbladet var på plass og trillet terningen, og vår kommentator Lillian Aasebø ga ut både toere og seksere.

Forrige uke var det Triana Iglesias (40) som måtte forlate dansekonkurransen. Iglesias røk ut etter en danseduell med Kari Traa (46).

I kveld sto det mellom Lasse Matberg og Eirik Søfteland i en danseduell.

Det var til slutt Matberg som måtte si farvel til danseeventyret.

- Det har vært et eventyr som tok slutt for tidlig, og jeg er svært takknemlig for Gyda som har spilt meg god, sier Matberg til Dagbladet etter exiten.

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Det har nok vært en utfordring å danse med meg med tanke på at jeg er den tyngste deltakeren i «Skal vi danse» noensinne. Og jeg er jo vesentlig mye høyere enn Gyda, noe som absolutt ikke kan ha vært en enkel oppgave, fortsetter han.

Dagbladets kommentator mener at det var fortjent at Matberg røk.

- Det er et høyt krav i år som man må nå, og det gjorde han dessverre ikke. Lasse er høy og stor, men det han har vist på parketten er ikke verst, sier Aasebø.

Til Dagbladet forteller Søfteland at han var svært nervøs under danseduellen.

RØRT: Katrine Moholt tok til tårene under tilbakemeldinger fra dommerne. Video: Luna Lea / Rød Løper. Vis mer

- Jeg tror ikke nervene har roet seg helt, jeg ønsker absolutt ikke å havne i danseduell flere ganger! Jeg er svært lykkelig, lettet, og takknemlig for at jeg får lov til å delta en uke til, sier han og legger til:

- Slowfox er nok ikke helt min dans, da den er litt seig. Så nå gleder jeg meg til å vise flere sider av meg selv.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer