«Farmen» 2016:

Ute av «Farmen»: - Jeg kastet opp maten jeg spiste den første uka

Overgangen fra «Farmen» tilbake til hverdagslivet ble tøff for Sunniva Godal.

MÅTTE FORLATE FARMEN: Etter å ha gått i tvekamp mot venninna Stine Hartmann (bak), var det Sunniva Godal som søndag kveld røyk ut av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅTTE FORLATE FARMEN: Etter å ha gått i tvekamp mot venninna Stine Hartmann (bak), var det Sunniva Godal som søndag kveld røyk ut av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I onsdagens episode av «Farmen» slet storbonde Laila Lochert (40) med å utpeke ukas førstekjempe.

Etter å ha gått flere runder med seg selv, endte Locherts valg på Sunniva Godal (22). Førstekjempevalget innebar at Godal måtte peke ut en av sine gode venninner på gården til andrekjempe.

Til slutt valgte hun Stine Hartmann (30), som utfordret Godal i melkespannholding. 22-åringen stivnet først under tvekampen, og røk ut av «Farmen» søndag kveld.

Godal forteller til Dagbladet at hun ble litt satt ut av konkurrentens valg av tvekampøvelse.

- Jeg ble på en måte overrasket og på en måte ikke. Stine er jo kjempesterk, og hun visste nok at jeg er svakere i overkroppen enn henne. Jeg tenkte kanskje at hun ville velge saging eller noe sånt, men jeg var forberedt på alt. Men jeg skjønte jo at det kom til å bli vanskelig å vinne.

Selv om Godal følte seg litt dårligere stilt enn motstanderen, røper Hartmann at hun langt ifra var sikker på øvelsen hun valgte.

- Jeg tenkte at det var noe jeg ville være sterk i. Men begge er treningsjenter, så jeg hadde ikke peiling på hvordan det ville gå og tenkte at det fikk briste eller bære. Jeg trodde at jeg skulle tape den kampen underveis, sier Hartmann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer