Paal Nygård fra «Farmen»

Ute av «Farmen»: - Overrumplet av jentenes lumske plan

Paal Nygård tapte i øksekast mot Nikolai Aspen, og måtte dermed forlate gården.

TRIST AVSKJED: Nikolai Aspen fant tvekampen, som betydde at Paal Nygårds opphold på «Farmen»-gården var over. Han er i dag stolt over egen innsats, og hadde aldri trodd at han skulle komme så langt. Foto: Alex Iversen / TV 2
TRIST AVSKJED: Nikolai Aspen fant tvekampen, som betydde at Paal Nygårds opphold på «Farmen»-gården var over. Han er i dag stolt over egen innsats, og hadde aldri trodd at han skulle komme så langt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er faen meg kjipt. Jeg visste det kom til å bli en tøff kamp, men jeg trodde jeg skulle fikse det, sier Paal Nygård (27) til Dagbladet.

Etter en intens tvekamp mot tromsøværing Nikolai Aspen i kveldens episode av «Farmen», ble det etter hvert klart at det var Nygård som måtte forlate tv-gården. Tvekampen de valgte seg var øksekast, noe de hadde bestemt seg for på forhånd.

Hvordan det skulle gå kunne ingen vite, før Nygård bommet på det skjebnesvangre og siste kastet - som kunne sørget for at han enten vant eller måtte returnere til 2018.

- Jeg var dritnervøs. Jeg siktet og målte opp, men må ha fokusert på andre ting. I det jeg slapp øksa, merket jeg at dette ikke kom til å gå bra. Jeg kjente på mye rare følelser der og da, sier han.

- Måtte splittes

Begge hadde øvd seg på å kaste øks inne på gården, selv om Nygård innrømmer at han visste at kameraten var bedre enn ham.

- Nikolai sa han var god i øksekast, og at han hadde i forkant av innspillingen gått til innkjøp av kasteøks for å øve seg. Som en fleip sa jeg da at vi skulle velge det som tvekamp. Han hadde marginene på sin side denne gangen, og det var selvfølgelig utrolig dumt at jeg bommet, sier han, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer