«Farmen kjendis»:

Ute av «Farmen kjendis» etter øksedrama: - Tapte ikke med vilje

Jarl Goli (59) erkjenner at savnet etter livet på utsida var stort, men står fast ved at han ikke ville reise hjem. 

RØYK UT: TV-profil Jarl Goli (59) bomma totalt i øksekastkonkurransen mot Petter Pilgaard (36), og er dermed ute av «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
RØYK UT: TV-profil Jarl Goli (59) bomma totalt i øksekastkonkurransen mot Petter Pilgaard (36), og er dermed ute av «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg tapte mot en øksekaster. Han var rett og slett bedre til å kaste. Øksekast er en mental øvelse, og jeg synes at Petter (Pilgaard, journ.anm) vant fortjent, forteller Jarl Goli (59) til Dagbladet.

Forrige søndag vant han overlegent i øksekastkonkurransen mot kjendiskokk Lars Barmen (53), og virket nærmest uslåelig. I kveld var situasjonen en litt annen.

Etter tre forsøk hadde ikke Goli truffet blinken en eneste gang. 59-åringen sørget dermed for at motstanderen, realityprofil Petter Pilgaard (36), vant kampen - som mot alle odds traff blink på sitt siste og avgjørende kast.

Meldte seg ut av gruppa

- Jeg var ganske sikker på at Jarl ville slå meg ut den dagen. Øksekast handler kanskje om flaks, men jeg hadde virkelig ikke peiling. Det var selvfølgelig en sinnssyk følelse å vite at bygutten Petter hadde klart å vinne over store, sterke Jarl, forteller Pilgaard til Dagbladet.

Han ble valgt som andrekjempe av Goli tidligere i programmet, etter at sistnevnte ble utnevnt til førstekjempe av storbonden - andre uka på rad.

- De fleste så på meg som en stor konkurrent, så det var ikke så vanskelig å skjønne hvorfor jeg stadig ble valgt til kamp. Jeg synes ikke det var bittert å ryke ut, det var egentlig ganske befriende, forteller Goli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer