«Kompani Lauritzen»:

Ute av «Kompani»: - Hadde mye vondt

Nok en deltaker måtte forlate «Kompani Lauritzen» denne uka.

DIMMEKAMP: Emilie Stordalen og Emilie Nereng møttes lørdag til dimmekamp i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2
DIMMEKAMP: Emilie Stordalen og Emilie Nereng møttes lørdag til dimmekamp i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

- Jeg tror det er veldig sannsynlig at jeg er på vei hjem nå snart altså, med de ørene mine. Sånn er det, sa «Kompani Lauritzen»-deltaker Emilie Stordalen (30) i starten av lørdagens episode.

Lite visste trolig hotellarvingen og prosjektlederen i Nordic Choice Hotels at hun faktisk måtte legge militærkarrieren på hylla i samme episode.

Under øvelsen «Svøm og dykk» gikk det nemlig galt for Stordalen tidligere i sesongen, og mens hun ga alt i øvelsen, endte det hele med sprukket trommehinne på begge ørene.

Tidligere denne uka måtte hun derfor stå over en vannøvelse, noe hun også måtte lørdag kveld.

TÅREVÅTT: Emilie Stordalen sprakk nylig begge trommehinnene i «Kompani Lauritzen», noe som fører til at hun ikke kan delta i en av oppgavene. Dette tar hun tungt. Video: TV 2 Vis mer

- Riktig utfall

Det var derfor minimalt med poeng å hente for 30-åringen, som møtte influenser Emilie Nereng (26) i dimmekamp. Sistnevnte tok hjem seieren, som altså betyr at hotellarvingen måtte takke for seg.

VIDERE: Mens Nereng gikk videre, måtte Stordalen forlate programmet. Sistnevnte mener utfallet var helt riktig. Foto: Matti Bernitz/TV 2
VIDERE: Mens Nereng gikk videre, måtte Stordalen forlate programmet. Sistnevnte mener utfallet var helt riktig. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

- Det var synd å måtte reise hjem fra gjengen i «Kompani Lauritzen», men når legene var så tydelige i sin sak var utfallet helt riktig, sier Stordalen i en uttalelse etter exiten, og fortsetter:

- Tiden på kasernen og i felt var både fin og lærerik, og nå gleder jeg meg til å heie resten av gjengen videre.

Dagbladet har vært i kontakt med Emilie Stordalen, som ikke ønsker å kommentere exiten ytterligere.

Da hun pådro seg skade i ørene slet hun med balansen og hadde store hodesmerter. På Instagram har hun tidligere forklart at hun hadde mye vondt.

«Etter trommehinnene røk inne på «Kompani» hadde jeg mye vondt og var generelt litt nede. Derfor betydde dagene etterpå litt ekstra mye å få til», skrev hun blant annet på Instagram.

Smerter

Da hun denne uka gjestet «God Morgen Norge», lettet Stordalen ytterligere på sløret om øreskaden hun pådro seg under deltakelsen.

- Det betydde mye for meg fordi jeg hadde sprukket trommehinna et par dager før og hadde så vondt. Jeg sov så dårlig. Jeg prøvde å ikke vise det, men det var ikke noe digg å ta begge (trommehinnene journ.anm.) samtidig, sa hun blant annet i programmet.

Stordalen ble utnevnt til korporal forrige lørdag, ei uke før hun røk ut av programmet.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer