«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Ute av konkurransen: - Helt riktig

Konkurransen strammer seg og søndag måtte en ny person forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

FORBANNA: Terje Sporsem følte seg urettferdig behandla i «71 grader nord - kjendis». Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

En ny uke er over i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Mens lag Nordkapp fortsatt er fulltallig, har lag Lindesnes mistet to lagmedlemmer.

Etter å ha tapt etappen mot Nordkapp, møtes lag Lindesnes, bestående av Anne Rimmen (42), Terje Sporsem (47) og Johanne Killi (25), i en utslagskonkurranse. Her må deltakerne konkurrere i koordinasjon, balanse og presisjon.

Lag Lindesnes har på kort tid mistet to lagmedlemmer. I episoden erkjenner Killi at det blir tøft å miste enda et medlem.

- Det er egentlig helt forferdelig. Jeg vil jo ikke miste noen av dem. Vi har hatt det så moro på tur så jeg kjenner at det er vanskelig å prate om.

TABBE: Flere av deltakerne i «71 grader nord - kjendis» reagerte etter at de etter å ha gått i 45 minutter fikk beskjed om at de måtte starte etappen på nytt. Produksjonen svarer på kritikken. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

De tre lagmedlemmene møtes i en todelt konkurranse, hvor vinneren av den første konkurransen er trygt med videre.

Etter første del er det Sporsem som står igjen som vinner. Dermed må Rimmen og Killi møtes i en ny runde for å avgjøre hvem av dem som må reise hjem.

Andre del av konkurransen er en hinderløype, hvor den første som fullfører er med videre.

Det er til slutt Rimmen som trekker det korteste strået og må forlate konkurransen, etter at hun ble slått av 25-åringen i en hinderløype.

BURSDAG: Kevin Lauren hadde bursdag under innspillingen av «71 grader nord - kjendis», og fikk en spesiell bursdagsgave i teltet. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

- Når jeg så den øvelsen så tenkte jeg at det her ikke akkurat er min greie, men det ble jo sånn jeg hadde sett for meg at jeg kløna noe voldsomt, sier hun i episoden og legger til:

- Også er jeg også mot en idrettsutøver. Det er det hun driver med, hun har god balanse, hun har god kroppskontroll og koordinasjon. Så det ble vel som fortjent.

42-åringen erkjenner overfor Dagbladet at hun mener rett person røyk ut.

- Det var helt riktig at det var jeg som skulle hjem nå. Jeg har hatt en fin tur, der jeg har opplevd mye, blitt kjent med veldig fine folk og fått utfordret meg selv.

Nå står dermed lag Lindesnes bare av to medlemmer; Sporsem og Killi.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer