«Maskorama»:

Ute av konkurransen

Nok en kjendis måtte kaste masken.

UTE: Huldra måtte kaste maska. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
UTE: Huldra måtte kaste maska. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Seersuksessen «Maskorama» er inne i sin femte uke av årets sesong, og i de tusen hjem er det flere som benker seg foran TV-skjermene for å delta i «Norges største gjettelek».

De maskerte kjendisene skal opptre med to mål for øye - å imponere, samt skjule sin identitet.

Årets sesong har bydd på flere uforglemmelige øyeblikk, og på sosiale medier spekuleres det heftig på hvilke kjendiser som skjuler seg bak de forbløffende kostymene.

MASKORAMA: Ingrid Gjessing Linhave forteller at hun sendte lapper med en av de andre deltakerne. Video/reporter: Celina Morken Vis mer

De gjenværende deltakerne framførte to låter under kveldens sending, og etter at seerstemmene var talt opp, ble det nok en gang klart hvem av de maskerte kjendisene som måtte forlate sangkonkurransen.

Det var til slutt Huldra som trakk det korteste strået i kveldens semifinale, og dermed måtte si farvel til eventyret.

Bak maska var artist Alexandra Joner (32) som skjulte seg, noe hele 36 prosent hadde gjettet riktig på.

Til Dagbladet kan Joner røpe at det har vært svært utfordrende for henne å holde på hemmeligheten så lenge.

- Det har vært kjempevanskelig. Alle nære og kjære har jo spurt om jeg er med. Jeg skulle ønske at de bare ville la meg være med på dette programmet i fred og ro, og så kunne de heller få vite at jeg var med når jeg ble avslørt.

Brukte manageren som unnskyldning

Joner legger også til at hun ved flere anledninger har forsøkt å fjerne mistankene mot seg selv ved å skylde på manageren sin, David Eriksen.

- Jeg har jo forsøkt å si at jeg har hatt lyst til å være med lenge, og at jeg har mast på David - det har jeg forsåvidt gjort også. Jeg har forsøkt å skylde på David, og si at han ikke har gjort jobben sin. Han vet om deltakelsen min, så vi er to om denne løgnen.

- Null selvtilitt

Detektivpanelet, bestående av Marion Ravn (38), Nicolay Ramm (33) og Jan Thomas (55) har ved flere anledninger ytret at årets sesong har skapt mye hodebry for trioen.

- Jeg har null selvtilitt på gjettingen. Jeg skjønner ingenting og synes det er vanskelig i år, innrømmet Ravn under forrige ukes direktesending.

Ravn er den eneste av detektivpanelet som foreløpig ikke har truffet blink på noen av sine antakelser.

Tidligere har Ramm klart å gjette seg frem til at Ingrid Gjessing Linhave (45) var kjendisen bak Frøya-kostymet, og forrige lørdag ble han akkompagnert på pallen da det ble klart at selveste Maud Angelica Behn (19) skjulte seg bak masken til Dandy - noe detektiv Jan Thomas og hele 40% av norske TV-seere hadde klart å gjette seg frem til.

MASKORAMA: Jan Thomas var meget selvsikker da han gjettet riktig på hvem som befant jeg inne i kostymet til Dandyen i Maskorama. Video: Karoline Henriette Bjånesøy / Video: NRK Vis mer

Kjendisstylisten var også skråsikker på at det var Joner som skjulte seg bak kveldens maske, og har dermed klart å gjette seg frem til hele to kjendiser på rad.

- Det føles jo veldig bra. Det var ingen tvil - språket, hintene, alt pekte mot at det var Alexandra Joner, og det føles veldig bra å ha to riktige.

Meddektektiv Nicolay Ramm er raskt ute med å påpeke at han gjettet Joner for et par uker siden, før han understreker at det ikke er en konkurranse mellom trioen i panelet.

- Media får det til å høres ut som en konkurranse oss i mellom, men det er faktisk ikke det. Vi er på lag.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer