Ute av «Maskorama»

I kveld var det nok en maske som falt, og seerne fikk se hvem som skjulte seg bak.

MASKORAMA: Det var Senterpartiet-leder Trygve Slagsvold Vedum som skjulte seg bak «Fugleskremselet»-kostymet, og dermed røk ut i lørdagens sending. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en svært annerledes «Maskorama»-sending i kveld. Like før kveldens sending kom nemlig nyheten om at «Puddelen» ikke fikk opptre grunnet at hen var satt i corona-karantene.

«I ettermiddag fikk Puddelen en telefon fra smittesporing og er satt i karantene fram til mandag. Hen er ikke syk, men kan av smittevernhensyn ikke være med på kveldens sending», het det i en pressemelding fra NRK.

«Maskorama» gikk imidlertid som planlagt med én deltaker mindre, og som forrige sending ble en av deltakerne nødt til å forlate tv-programmet.

«MASKORAMA»: I lørdagens «Maskorama» fikk vi svaret på hvem som gjemte seg inni «Gaupa». Video: NRK Vis mer

Det var knyttet like stor spenning til hvem som gjemte seg under maska, som forrige lørdag. Da ble det nemlig kjent at under kostymet som «Gaupa», gjemte tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim seg.

Overrasket

I kveld var det imidlertid «Fugleskremselet» som lot maska falle, og det ble avslørt at det var leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum (41), som gjemte seg bak.

Dommer i konkurransen, Nicolay Ramm, hadde imidlertid på forhånd gjettet at dette var Slagsvold Vedum og var i ekstase over å ha rett.

- Det har vært veldig, veldig gøy. Jeg var litt skeptisk da jeg ble spurt, men så hørte jeg med døtrene mine og de sa: «Fader, det må du bare gjøre», sier politikeren i tv-programmet.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer

Når Dagbladet slår på tråden til politikeren forteller han at døtrene hans har hjulpet ham som sanglærere.

- Så har kona for første gang hørt meg synge i dusjen, sier han, mens han bryter ut i latter.

Var usikker

- Hva tenkte du når du fikk forespørselen?

- Jeg tenkte egentlig at det her er noe jeg ikke er god til, men så fikk døtrene mine meg til å gjøre det. Så det var de som bestemte at jeg skule være med.

Det å skulle skjule identiteten sin beskriver politikeren som vanskelig.

- Jeg har merket at det har vært en del som fikk mistanke om at det var meg forrige lørdag. Jeg hadde et eget rom på huset, så jeg har ikke fått vært sammen med noen andre, og det er litt trist. Skulle gjerne vært sammen med deltakerne, sier han.

Han har imidlertid ingen mistanke om hvem som skjuler seg bak de andre deltakernes masker.

- Jeg har ikke peiling, ingen anelse. Døtrene mine har gjettet en del, men jeg aner faktisk ikke, fortsetter han.

Vedum er ikke bitter for at han røk ut i kveld, og mener at det bare har vært gøy å få være med.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer