«Skal vi danse»

Ute av «Skal vi danse»: - Forventet

Adrian Sellevoll måtte forlate konkurransen lørdag kveld.

SKAL VI DANSE-EXIT: Adrian Sellevoll måtte forlate konkurransen lørdag kveld. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Årets «Skal vi danse» er i full gang, og flere av deltakerne har virkelig imponert dommerne på parketten. Aldri før er det blitt gitt ut så høye poeng så tidlig i konkurransen som det ble forrige uke.

Denne uka var det en såkalt «all stars»-sending, hvor flere av deltakerne fra tidligere sesonger gjorde comeback på parketten med årets deltakere.

Men i denne konkurransen er det ingen nåde, og denne gangen var det Adrian Sellevoll og dansepartneren Lillian Aasebø som fikk færrest poeng og dermed er ute av «Skal vi danse».

- Forventet

Forrige uke kunne de to juble over å ha doblet dommerpoengene fra to uker tidligere. Lørdag kveld var han derimot tilbake på bunn, med bare 16 poeng etter krass kritikk fra flere av dommerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer