Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse»

Ute av «Skal vi danse»: - Forventet

Adrian Sellevoll måtte forlate konkurransen lørdag kveld.

SKAL VI DANSE-EXIT: Adrian Sellevoll måtte forlate konkurransen lørdag kveld. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper. Vis mer

NYDALEN (Dagbladet): Årets «Skal vi danse» er i full gang, og flere av deltakerne har virkelig imponert dommerne på parketten. Aldri før er det blitt gitt ut så høye poeng så tidlig i konkurransen som det ble forrige uke.

Denne uka var det en såkalt «all stars»-sending, hvor flere av deltakerne fra tidligere sesonger gjorde comeback på parketten med årets deltakere.

Men i denne konkurransen er det ingen nåde, og denne gangen var det Adrian Sellevoll og dansepartneren Lillian Aasebø som fikk færrest poeng og dermed er ute av «Skal vi danse».

- Forventet

Forrige uke kunne de to juble over å ha doblet dommerpoengene fra to uker tidligere. Lørdag kveld var han derimot tilbake på bunn, med bare 16 poeng etter krass kritikk fra flere av dommerne.

- Hva var dette for noe? var blant det dommer Merete Lingjærde sa om Sellevolls Cha Cha Cha.

FORVENTET: Adrian Sellevoll forteller at han hadde forventet å måtte forlate konkurransen i kveld. Foto: Espen Solli/ TV 2
FORVENTET: Adrian Sellevoll forteller at han hadde forventet å måtte forlate konkurransen i kveld. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Han klarte heller ikke å overbevise seerne og måtte derfor forlate konkurransen. Selv forteller han at det var relativt forventet å ryke ut.

- Jeg har det veldig bra, jeg tar ting med et smil og jeg skal ikke være lei meg, sier Sellevoll til Dagbladet etter at «Skal vi danse»-eventyret nå er over.

COMEBACK: Sophie Elise gjorde comback under kveldens sending. Foto: Espen Solli/ TV 2
COMEBACK: Sophie Elise gjorde comback under kveldens sending. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Sendt til legevakten

En av de tidligere kjendisene som nok en gang var å se på parketten lørdag kveld, er toppbloggeren Sophie Elise (24).

Hun var deltaker forrige sesong, og var da blant favorittene. 24-åringen kom derimot ikke helt til topps, da hun selv valgte å trekke seg fra konkurransen for å fokusere på sin mentale helse.

I SJOKK: Emilie Nerengs dansepartner fikk skulderen ut av ledd på direkten. Reporter: Jonas Hammer / Rød Løper. Vis mer

Denne uka danset hun sammen med Emilie Nereng og hennes dansepartner Santino Mirenna til en sexy Cha-cha-cha. Emilie og Santino leverte en strålende dans, men det endte på dramatisk vis med at sistnevnte ble skadet.

Til tross for at han først forsøkte å høre dommernes kommentarer sammen med dansepartnerne, ble han sendt av parketten etter synlige smerter.

SKADD PÅ PARKETTEN: Santino Mirenna skadet seg under kveldens «Skal vi danse»-sending. Video: TV 2. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper. Vis mer

- Jeg hørte at det skjedde, sa dommer Merete Lingjærde.

Dansepartneren Emilie uttrykket bekymring og stolthet etter hendelsen.

- Det så helt forferdelig ut. Han bare beit tennene sammen. Utrolig stolt av han som fullførte dansen, sier Emilie.

Santino ble seinere hentet av ambulanse som tok han med til legevakten, etter mistanke om at hans skulder var ute av ledd. Han behandles for skaden.

Danset med italiensk vinner

Forrige uke danset Jørgine Massa Vasstrand og Jørgen seg inn i historiebøkene som de som tidligst har fått toppscore fra dommerne. Etter forrige ukes suksess, danset Jørgine og Jørgen denne uka salsa til «I'm too Sexy».

DANSET: Jørigine Vasstrand hadde blant annet med seg brødrene under kveldens sending. Foto: Espen Solli/ TV 2
DANSET: Jørigine Vasstrand hadde blant annet med seg brødrene under kveldens sending. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Med seg på parketten hadde de vinneren av den italienske versjonen av «Skal vi danse», Lasse Matberg, og hele Norges favoritt-tvillingbrødre Emil Massa Vasstrand og Silas Massa Vasstrand.

- Vi er ikke så nervøse, enda, innrømmet brødrene til til Dagbladet i forkant av dansen.

Det hadde de heller ingen grunn til, da Vasstrand også denne gangen imponerte dommerne med 32 poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media