Skal vi danse 2022:

Ute av «Skal vi danse»

Lørdag ble første deltaker sendt hjem.

UTE: Første deltaker har røket ut av danseprogrammet. Foto: TV 2
UTE: Første deltaker har røket ut av danseprogrammet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Lørdag gikk endelig startskuddet for den ekstraordinære versjonen av «Skal vi danse».

«All star»-sesongen er med det i gang for fullt og allerede i kveld måtte en deltaker takke for seg - noe som aldri har skjedd før.

Det var Kari Traa (48) og Triana Iglesias (40) som måtte i danseduell etter at kveldens dommerpoeng ble lagt sammen med stemmene.

Til slutt var det Triana Iglesias som måtte si farvel til danseeventyret.

GRÅT: Triana Iglesias forteller hvorfor følelsene tok overhånd på «Skal vi danse»-premieren. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Jeg har det veldig bra, jeg har en veldig ro inni meg. Jeg synes jo det er veldig trist. Jeg håper at det var flere der ute som ville se meg danse og at det kanskje bare var litt uflaks, forteller Iglesias til Dagbladet.

40-åringen kan fortelle at selv om hun nå har røket ut - vil hun fortsatt være til stede de fremtidige lørdagene for å heie frem de andre.

- Ja selvfølgelig skal jeg være her, jeg må jo heie på denne fantastiske gjengen! Jeg har blitt kjempeglad i alle og spesielt i Ole.

Fikk terningkast fire

Iglesias danset kveldens første salsa, og ble fortalt av dommerne at hun hadde «litt for mye overtenning».

Dagbladets dansekommentator, tidligere «Skal vi danse»-proffdanser Lillian Aasebø, mente Iglesias leverte en «hot» salsa.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- For en hot og snerten salsa Triana, med fine posisjoner. Salsa-føttene dine skulle jeg hatt hakket mer ryddig og ville vært penere om dem holdt seg under kroppen, sa Aasebø om dansen og ga terningkast fire.

Likevel fikk ikke Iglesias nok stemmer fra folket, og ble dermed førstemann til å ryke ut av årets sesong.

Oddsen tok feil

- Jeg danset ganske mye bedre i siste dansen, enn jeg gjorde i første. Så jeg må bare takke alle de som har stemt!, sier en glad Traa til Dagbladet etter danseduellen.

I tradisjonen tro dukket det opp en oddsliste i forkant av «Skal vi danse»-premieren også i år. Oddsen mente at det var Kari Traa (48) som skulle ryke ut først, men 48-åringen får altså være med videre til neste lørdag.

- Der ser du!, sier en lettet Traa til Se og Hør om at oddsen ikke fikk rett.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer