Nysingle John Arne Riise:

- Ute etter å drite meg ut

Den tidligere fotballstjerna er svært kritisk til enkelte journalister.

KRITISK: John Arne Riise er ikke veldig fornøyd med journaliststanden. I forrige uke ble det kjent at han og Louise Angelica Riise skal skilles. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KRITISK: John Arne Riise er ikke veldig fornøyd med journaliststanden. I forrige uke ble det kjent at han og Louise Angelica Riise skal skilles. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke kom nyheten om at den tidligere fotballstjerna John Arne Riise (40) og kona Louise Angelica Riise (31) gikk hver til sitt etter nesten syv års ekteskap.

Det bekreftet førstnevnte overfor Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at Louise og jeg dessverre skal skille lag. Det har vært en lang prosess. Men jeg er uansett glad i Louise og vil alltid være det, sa Riise til Se og Hør da.

- For å skape klikk

Fredag var den tidligere fotballstjernen gjest hos TV-direktør i Aller Media, Mads Andersen, før sendingen av SKUP-utdelingen, en prestisjetung bransjeutdeling for journalister.

Der avslørte Riise at han har et noe anspent forhold til journalister.

DIALEKT: Karsten Warholm håper at han klarer å holde på dialekten sin, i motsetning til andre profiler fra sitt området. Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer

Han rettet nemlig kritikk mot mediene, deriblant omtaler av personlige episoder og tabber fra hans liv.

Det skriver Medier24.

- Hvis du som journalist skriver om meg, men du kanskje har gjort de samme tingene selv, hva er vitsen med å skrive om det? Det er for å skape klikk. Noen journalister er ute etter å drite meg ut, men jeg takler det, skal Riise ha sagt i intervjuet.

Ikke bare misfornøyd

Ifølge nettstedet stilte Andersen Riise spørsmål om at han tidvis har boikottet enkelte medier.

- Det har gått på enkeltpersoner, ikke på mediene.

- Men du har gjort det også?, spurte Andersen.

- Noen ganger, men får jeg en unnskyldning eller forklaring på hvorfor noe skjedde, går jeg videre.

Han benyttet imidlertid sjansen til å takke mediene for måten de har omtalt bruddet mellom ham og kona Louise Angelica Riise.

- Jeg synes at media taklet dette bra da det skjedde, og så har det vært rolig etter det. Det setter jeg veldig pris på, sa han.

- Forskjellige ønsker

I forrige uke sa eks-Liverpool-spilleren at han og Louise hadde forskjellige tanker om framtida.

BRUDD: I forrige uke kunngjorde John Arne Riise og Louise Angelica Riise at de skulle gå hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: I forrige uke kunngjorde John Arne Riise og Louise Angelica Riise at de skulle gå hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi er gode venner, men vi har forskjellige ønsker for framtida. Et samlivsbrudd er utrolig trist og jeg ber om forståelse for at familien nå trenger ro rundt oss.

Louise Angelica delte på sin side nyheten om bruddet på sin Instagram-profil:

«Etter 9 fine år sammen har vi kommet frem til at vi ønsker å gå fra hverandre som gode venner. Vi har kun gjensidig kjærlighet og respekt for hverandre, og er veldig takknemlig for tiden vi har hatt sammen. Vi sitter igjen med gode minner og ikke minst, vår fantastiske sønn som vi er så stolte av. Dette er kun en situasjon hvor vi har vokst fra hverandre. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige tiden» skrivet hun til et bilde av de to.

Småbarnsforeldre

I november i fjor møtte Se og Hør John Arne og Louise Angelica hjemme i Tønsberg. Da snakket de blant annet åpenhjertig om hvordan pandemien hadde påvirket dem, men også om hvor mye kvalitetstid de hadde fått med sin felles sønn Colin.

- Det er jo lenge å være sammen oppå hverandre, som sikkert de fleste har kjent litt på. Men vi har utnyttet tiden veldig godt og brukt tid sammen med Colin, fortalte John Arne.

- Vi har gått mye turer i nabolaget vårt, i skogen og ikke minst nede ved vannet. Han har vært veldig heldig som har hatt foreldrene sine der hele tiden det første leveåret sitt, la han til.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Louise Angelica fortalte også at de satte av mye tid til lek og kos på rommet til sønnen.

- Han har fått et lite lekekjøkken, og det slo an, så vi sitter faktisk mye på rommet hans og leker og bygger lego, og leser bøker. Så det går mye av tiden vår med til om dagen, sa hun den gang.

John Arne Riises manager, Erland Bakke, sa følgende til Se og Hør om ekteparets brudd i forrige uke:

- Begge parter jobber nå godt sammen for å finne den beste løsningen for deres barn. Jeg er overbevist om at de kommer frem til noe som blir fint.

Følelsesladet seremoni

Det var i mai 2014 at John Arne og Louise Angelica Riise giftet seg i Nordberg kirke foran rundt 100 gjester bestående av sine nærmeste venner og familie.

Det var en følelsesladet seremoni, og brudgommen måtte flere ganger ta til tårene. Etter de hadde gitt hverandre sitt ja, sang musiker Alejandro Fuentes (33) en romantisk ballade, før det nygifte paret gikk ned kirkegulvet som mann og kone.

Fire år senere kom nyheten om at duoen ventet sitt første barn sammen, og året etter kom sønnen Colin til verden. Babynyheten bekreftet den tidligere fotballspilleren overfor Se og Hør.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort. Champions League-seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått, sa han den gang.

40-åringen ble med det firebarnsfar. Fra før av har han tre barn fra tidligere ekteskap.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer