Christine Koht:

- Ute for første gang på elleve måneder

Christine Koht deler gladnyhet fra Sunnaas med følgerne.

UTE PÅ TUR: Christine Koht kunne i dag fortelle at hun har vært ute i frisk luft for første gang på hele elleve måneder. Foto: Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
UTE PÅ TUR: Christine Koht kunne i dag fortelle at hun har vært ute i frisk luft for første gang på hele elleve måneder. Foto: Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den folkekjære komikeren Christine Koht (52) har det siste året gjennomgått en rekke behandlinger, etter at det i januar ble kjent at hun var alvorlig kreftsyk. Hele veien har hun holdt følgerne sine oppdatert på hvordan det går med henne, og har flere ganger delt åpenhjertige innlegg i sosiale medier.

For fire dager siden kunne Koht fortelle den gledelige nyheten om at hun nå skulle få flytte inn på Sunnaas sykehus for rehabilitering.

I kveld kunne Koht dele nok et gledelig innlegg, hvor hun forteller at hun har vært ute i frisk luft for første gang på hele elleve måneder.

Gikk til butikken

- I dag er første gang jeg er ute i LUFT på 11 md. Tenk det! Bare etter 1 dag så er jeg nær mitt 1. mål - å gå til Rema for å kjøpe min egen frukt (og kanskje litt julebrus, ja og magerost), skriver komikeren på sin facebook-profil ender en videosnutt fra gåturen.

Videre skriver hun at hun måtte hvile en del underveis, men at hun i sitt første forsøk greide å komme seg til inngangen. I morgen håper hun å klare å gjennomføre en liten handel også.

- På Sunnaas er de veldig glad i at vi hele tiden har MÅL, så nå er jeg i gang, skriver Koht videre til glede for alle følgerne side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer